Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 02 Листопад 2018 12:37

Том Леффлер: бій Усика з Беллю – найкращий поєдинок для фанів боксу

Rate this item
(0 votes)

Ві­до­мий бок­сер­ський про­мо­утер Том Леф­флер по­ді­лив­ся дум­кою що­до бою укра­їн­ця Олек­сан­дра Уси­ка та бри­тан­ця То­ні Бел­лью.

Леффлер вважає цей поєдинок однією з найбільш важливих подій року в царині боксу, повідомляє Vringe.com.
«Я зустрічався з Беллью, коли Володимир Кличко боксував із Джошуа на «Вемблі», і в мене існує почуття глибокої поваги до Тоні. Його бій з Усиком — це найкращий поєдинок для них обох, для спорту і для фанів боксу. Думаю, їхній бій буде дуже захоплюючим...

Я в постійному контакті з Усиком, і здається, що він хоче піднятись у вазі. У нього є швидкість, боксерські можливості, технічні навички. Він упевнено переміг Мурата Гассієва у фіналі Суперсерії. Олександр — спритний шульга, думаю, він дуже добре виступатиме у гевівейті», — сказав Леффлер.
Нагадаємо, чемпіонський поєдинок між Усиком та Беллью відбудеться 10 листопада на рингу Манчестера (Велика Британія).
* * *
Почесний чемпіон WBC у важкій вазі Тоні Беллью збирається втретє шокувати світ у бою з абсолютним чемпіоном світу в крузервейті Олександром Усиком після двох перемог над Девідом Хеєм.
Тоні Беллью, зокрема, зазначив, що Усик — монстр, від якого всі тікають, і лише він може прямо вийти проти нього і хотіти битися.
«Без сумніву, це буде найскладніший бій у моїй кар’єрі. Усик — найгрізніший суперник, з яким я коли-небудь зустрічався. Він — людина, яка всіх лякає. Він — монстр, від якого всі тікають. І лише такий, як я, може йти прямо на нього і хотіти битися.
Що з цього вийде — дізнаємося 10 листопада. Я не збираюся шокувати світ уперше і навіть не вдруге. Я шокую світ утретє. Забудьте про вагу, про дієти. Це бій за звання абсолютного чемпіона світу. Ось що важливо.
Я не думаю про свою вагу, я не думаю про ті дурні речі, які говорить Усик, що він невидимий на рингу, я не думаю про те, наскільки хороший мій майбутній суперник. Я думаю про те, як увечері 10 листопада їхатиму додому з усіма поясами», — цитує Беллью XSPORT.
* * *
Спаринг-партнер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика американський супертяж Малік Скотт прокоментував роботу з українським боксером.
Малік Скотт, перебуваючи в тренувальному таборі в Києві, зокрема, зазначив, що Усик боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу, і за кожну помилку доводиться платити.
«Я перебуваю в Києві вже 4 тижні. Усик боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу. Ми спарингуємо кожного дня. Він розумний, навчений, неймовірний, просто майстер боксу.
Якщо ти промахуєшся — він змусить тебе заплатити, якщо ти повільний — він змусить тебе заплатити, якщо ти швидкий — він змусить тебе заплатити.
Спаринг із ним — як шахова партія, але якщо ти помилився — він змусить тебе заплатити», — цитує Скотта isport.ua.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».