Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 16, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Вересень 2018 13:19

Усик уклав контракт із Британською промоутерською компанією

Rate this item
(0 votes)

Український боксер працюватиме з Едді Хірном, який веде справи Беллью і Джошуа.
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик і промоутерська компанія K2 Promotions підписали контракт на кілька боїв із британською компанією Matchroom Boxing. Про це повідомляє її офіційний сайт.
Ця компанія, очолювана Едді Хірном, також веде справи Дерека Чісори, Ділліана Вайта, Ентоні Джошуа і Тоні Беллью, з яким Усик веде переговори про наступний бій. Також уже оголошено, що наступний бій Усика покажуть на британському телеканалі Sky Sports.

«Я схвильований співпрацею К2 з Matchroom Boxing із метою, щоб просувати мене до великих боїв. Уболівальники можуть очікувати моїх протистоянь проти найбільших і найкращих імен у боксі.
Для мене бокс — це все про битву і перемоги, яких у моїй кар’єрі буде ще багато. Бій проти Тоні Беллью — це важливий момент у моїй кар’єрі, він — хороший боксер. Так само я замислююся над тим, щоб перейти в суперважку вагу», — прокоментував угоду Усик.
Найімовірніше, наступний поєдинок Усик проведе проти Тоні Беллью, а потім може зустрітися відразу ж з Ентоні Джошуа.
Нагадаємо, що WBA зобов’язала Усика провести захист проти Дениса Лебедєва, але команда українця сподівається, що росіянин не завадить зустрічі Усик — Беллью.
* * *
Промоутер Едді Хірн, який веде справи британського боксера Тоні Беллью і з недавніх пір — українського боксера Олександра Усика, заявив, що контракт на їхній бій повинен бути підписаний найближчим часом. Про це пише iSport.ua.
«Працюємо. Намагаємося. Підписали минулого тижня Усика. Він — абсолютний чемпіон світу в крузервейті. Досі в шоці, що цей псих із Ліверпуля Тоні Беллью хоче з ним битися.
Якщо все піде як задумано, то закриємо угоду на цьому тижні. Максимум на наступному. Дата — 10 листопада. Місце проведення, скоріше за все, — Манчестер. Наскільки розумію, це буде перший поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу на території Британії», — заявив Хірн.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».