Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 01 Червень 2018 10:33

Василь Ломаченко потребує операції після бою з Лінаресом

Rate this item
(0 votes)

Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко потребує операції на плечі.
Василь Ломаченко пошкодив плече 12 травня під час титульного поєдинку з венесуельцем Хорхе Лінаресом. Про це боксер повідомив у своєму Instagram. Василь Ломаченко, зокрема, зазначив, що відчув пошкодження ще у другому раунді, але не хотів розчаровувати своїх уболівальників.
«Я відразу зрозумів, що щось не так з моїм плечем, але я не міг розчарувати своїх шанувальників виправданнями. Дякую за переважно добрі слова, які я вже отримав. Я повернуся на ринг цього року», — написав Ломаченко.

Операція відбудеться 30 травня. За інформацією ESPN, оперуватиме Ломаченка відомий лікар Ніл Елатраш, який раніше працював із Володимиром Кличком, Менні Пакьяо, Кобе Брайантом, Томом Бреді. За його словами, у Ломаченка є вивих у плечі.
«Є чіткі докази того, що у нього недавно був вивих плеча. Це найпоширеніша травма. У нього є значна нестабільність у правому плечі. Потрібно провести правильне лікування, і все буде добре», — цитує лікаря XSPORT.
Якщо операція пройде без ускладнень, Василь Ломаченко зможе повернутися до тренувань у жовтні, а бій провести на початку грудня. Раніше планувалося, що наступний бій Ломаченка (11-1, 9 КО) відбудеться 25 серпня, але пізніше Боб Арум заявив про зміну планів.
Найбільш імовірним його суперником вважається володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).
Нагадаємо, після перемоги над венесуельцем Хорхе Лінаресом український боксер став володарем чемпіонських поясів відразу у двох вагових категоріях: WBO — в напівлегкій і WBA — в легкій. Василь Ломаченко вирішив відмовитися від трофею в напівлегкій ваговій категорії і продовжити кар’єру в легкій вазі.
* * *
Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко не вийде на ринг 25 серпня, як це планувалося раніше.
Про це повідомив представник промоутерської компанії Top Rank в інтерв’ю ESPN.
«Ломаченко не битиметься 25 серпня, але цілком імовірно, що в наступному поєдинку він зустрінеться в об’єднавчому бою з Бельтраном. Після перемоги над Лінаресом Ломаченко полетів до України. Незабаром він повернеться, і ми разом із ним і його менеджером Егісом Клімасом обговоримо варіанти», — цитує представника Top Rank XSPORT.
Про ймовірну зустріч у поєдинку з Раймундо Бельтраном, який тримає пояс WBO, розповів також і менеджер боксера Егіс Клімас: «Ломаченко однозначно продовжить кар’єру в легкій вазі. Ми віримо, що в цьому дивізіоні у нас набагато більше крутих варіантів. Ми вже попередньо обговорювали наступний бій. Імовірно, це буде об’єднавчий поєдинок із Бельтраном. Але все поки що на рівні чуток».

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».