Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Червень 2019 11:08

Збірна України вийшла у фінал чемпіонату світу U20 з футболу

Rate this item
(0 votes)

В 1/2 фіналу юнацька збірна України в Гдині з рахунком 1:0 обіграла команду Італії і вперше у своїй історії зіграє у вирішальному поєдинку світової першості U20.

«Синьо-жовті» відкрили рахунок у середині другого тайму — на 65-й хвилині захисник донецького «Шахтаря» Юхим Конопля знайшов у штрафному майданчику відкритого партнера по команді — хавбека київського «Динамо» Сергія Булецу, який відправив м’яч у правий кут воріт апеннінців.
У додані до основного часу гри хвилини рефері за допомогою системи VAR не зарахував гола у ворота Андрія Луніна через порушення правил з боку італійського гравця.

Українці догравали поєдинок у меншості — на 79-й хвилині за другу жовту картку бразильський арбітр вилучив із поля динамівського захисника Дениса Попова, який не зіграє у наступному матчі.
Нагадаємо, на груповій стадії нинішнього чемпіонату «синьо-жовті» перемогли своїх однолітків із США (2:1), Катару (1:0) і обмінялися голами з командою Нігерії (1:1). В 1/8 фіналу українці розгромили збірну Панами (4:1), а у чвертьфіналі обіграли команду Колумбії (1:0).
* * *
Юнацька збірна Республіки Корея з футболу (гравці до 20 років) стала другим фіналістом чемпіонату світу-2019.
В азіатсько-південноамериканському півфіналі світової першості U20 корейські футболісти в Любліні з рахунком 1:0 завдали поразки команді Еквадору.
Автором вирішального гола став захисник Чой Чон, який на 39-й хвилині отримав м’яч на лівому фланзі і потужним ударом надіслав його впритул до правої штанги воріт еквадорців.
У фіналі 15 червня в Лодзі команда Республіки Корея зустрінеться зі збірною України. «Бронзовий» матч за 3-є місце Італія — Еквадор пройде 14 червня в Гдині.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».