Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Листопад 2018 15:37

Абсолютний чемпіон: на ринзі і на екрані

Rate this item
(0 votes)

10 лис­то­па­да Олек­сандр Усик про­ве­де у Ман­чес­те­рі на Manchester Arena свій пер­ший за­хист ти­ту­лу про­ти бри­тан­ця Тоні Бел­лью.

Бій за пояси українця за версіями WBC, IBF, WBO і журналу The Ring розсудить Террі О’Коннор із Великої Британії.
Нагадаємо, у липні 2018 року у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії чемпіон WBO і WBC Олександр Усик здобув перемогу над Муратом Гассієвим і отримав пояси IBF і WBA.

Усик став першим боксером важкого дивізіону, який володіє одночасно чотирма титулами, а також поясом The Ring та Кубком Мохаммеда Алі. Одразу після сенсаційного виступу проти Гассієва Олександр Усик кинув виклик екс-чемпіону WBC Тоні Беллью.
Перед титульним боєм між Тоні Беллью в Україні відбудеться прем’єра документального фільму «Абсолютний чемпіон».
Трейлер документального фільму «Абсолютний чемпіон» про українського боксера Олександра Усика з’явився на каналі VideoBoxing в YouTube. Прем’єра фільму відбудеться в кінотеатрах України 10 листопада, в день бою Усик — Беллью у Манчестері.
* * *
Гонорар абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українського боксера Олександра Усика від бою з британцем Тоні Беллью залежатиме від кількості продажів телетрансляцій.
У форматі платних трансляцій pay-per-view («плати і дивись») у професійному боксі зазвичай 50% коштів із продажів трансляцій залишається на телеканалі, а 50% виплачується організаторам бою. Про це повідомляє klitschko-brothers.com.
У Великій Британії трансляція поєдинку Олександр Усик — Тоні Беллью, на кону якого стоятиме титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, буде платною.
Подивитися цей бій на платформі Sky Sports Box office коштуватиме 19,95 фунтів стерлінгів (740 грн). Від кількості продажів телетрансляції і залежатимуть гонорари боксерів.
У 2011 році трансляцію об’єднувального поєдинку Володимир Кличко — Девід Хей придбали 1143000 британців і цей бій увійшов до топ-5 найбільш продаваних трансляцій в історії телеканалу.
Бій Ентоні Джошуа — Володимир Кличко 29 квітня 2017 року став рекордним в історії телеканалу Sky Sports із точки зору продажів: трансляцію придбали 1532000 телеглядачів і це був найкращий показник із 1966 року.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».