Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 04 Травень 2018 12:53

У київському фіналі Ліги чемпіонів зіграють «Реал» і «Ліверпуль»

Rate this item
(0 votes)

Перший учасник вирішального матчу найпрестижнішого клубного єврокубкового турніру сезону2017/18 визначився 1 травня у Мадриді.
Втретє поспіль у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА зіграють чинні володарі титулу футболісти мадридського «Реала», які за сумою двох матчів залишили за бортом турніру мюнхенську «Баварію».
«Вершкові» після виїзної перемоги на «Альянц Арені» у Мюнхені з рахунком 2:1 у повторному поєдинку у рідних стінах двічі обмінялися голами з баварцями — 2:2 — і за сумою двох матчів (4:3) пробились у фінал Ліги чемпіонів.

М’ячі на «Сантьяго Бернабеу» забили Карім Бензема (11, 46 хвилини) — у «Реала»; Йосуа Кімміх (3) та Хамес Родрігес (63) — у «Баварії».
* * *
Другий півфінал Ліги чемпіонів «Рома» — «Ліверпуль» відбувся 2 травня на «Стадіо Олімпіко» у Римі.
Після переконливої домашньої перемоги на «Енфілді» (5:2) «Ліверпуль» у повторному матчі 1/2 фіналу розіграшу на Олімпійському стадіоні в Римі поступився італійській «Ромі» (2:4) і за сумою двох матчів (7:6) уперше за останні 11 років пробився у фінал найпрестижнішого клубного єврокубкового турніру.
Сенегальський півзахисник «Ліверпуля» Садьйо Мане відкрив рахунок на 9й хвилині зустрічі. На 15й хвилині невдалий винос у виконанні хорвата Деяна Ловрена привів до автогола хавбека мерсісайдців Джеймса Мілнера, однак до перерви голландський півзахисник Джоржиніо Війнальдум після розіграшу кутового знову вивів гостей уперед.
У другому таймі зусиллями боснійця Едіна Джеко, який вдало зіграв на добиванні на 52й хвилині, і бельгійця Раджи Наїнгголана, який влучно пробив на 86й хвилині і реалізував пенальті перед фінальним свистком (90+4), «Рома» зуміла врятувати матч, але не протистояння.
Фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде на НСК «Олімпійський» у Києві 26 травня.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».