Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 10 Липень 2015 23:27

Київ може прийняти фінал ліги чемпіонів

Rate this item
(0 votes)

Президент України Петро Порошенко сподівається побачити в Києві у 2018 році фінальний поєдинок головного футбольного клубного турніру Європи — Ліги чемпіонів УЄФА.
«Євро-2012 в Україні було. Ліга чемпіонів — буде. Вітаю українців: Київ офіційно став кандидатом на проведення фіналу Ліги чемпіонів в 2018 році!» — поінформував Президент у Facebook.
Перед тим український спортивний сайт Champion повідомив про заявку Києва на фінал Ліги чемпіонів-2018 із посиланням на президента Федерації футболу України Андрія Павелка.


«У межах візиту до штаб-квартири УЄФА я передав усі необхідні документи з приводу кандидатури Києва як претендента на проведення фіналу єврокубка», — сказав очільник ФФУ.
Згодом Павелко висловив сподівання, що конкурентів у боротьбі за фінал Ліги чемпіонів у Києва не буде.
УЄФА при визначенні арени проведення фіналів єврокубків послуговується кількома критеріями. Столичний НСК «Олімпійський», який три роки тому приймав фінал чемпіонату Європи, відповідає нормам, які висуває Союз європейських футбольних асоціацій до місць проведення зустрічей такого рівня.
Водночас у чиновників можуть виникнути питання до безпеки проведення фінального поєдинку в Києві, де вболівальники в нинішньому сезоні двічі вибігали на поле після завершення матчів. Це сталося у півфіналі Ліги Європи після матчу «Дніпро» — «Наполі» та у фінальному матчі Кубка України між «Динамо» та «Шахтарем». У першому випадку УЄФА за поведінку вболівальників покарала дніпропетровців одним матчем без глядачів.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».