Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 01 Лютий 2019 21:12

Як не захворіти, якщо ваш колега прийшов на роботу застудженим?

Rate this item
(0 votes)

Коли ми хворіємо, то, як правило, виходимо на лікарняний. Лікування вдома допоможе швидше впоратись із недугою й уникнути небажаних наслідків, крім того, ви не будете піддавати ваших колег ризику зараження.
Проте цього негласного правила дотримуються не всі люди. Як же тоді не заразитись, якщо ви зрозуміли, що ваш колега прийшов до офісу хворим?

Щоб мінімізувати вплив вірусів на ваш організм, слід придбати дезінфікуючий засіб і протирати ним вимикачі, дверні ручки, клавіатуру та інші предмети в офісі, до яких могли торкатися багато людей. Не соромтеся говорити «ні» на прохання позичити ручку або олівець. Користуйтеся виключно своєю чашкою.
Вірус, скоріше за все, проникає в середину організму через очі і рот. Тому не чіпайте обличчя своїми руками і викорініть звичку кусати нігті. Намагайтеся регулярно мити руки з милом. На робочому столі поставте дезінфікуючий засіб і періодично протирайте ним руки. Так ви будете у більшій безпеці.
Щоб імунна система працювала без збоїв, необхідно кожен день спати достатню кількість годин. Таким чином, ви будете протягом усього дня відчувати себе енергійним, а у вашого організму буде достатньо сил, щоб захистити вас від інфекції.
Ще один не менш важливий спосіб зміцнення імунітету — фізична активність. Але не забувайте після занять у спортзалі приймати душ, щоб змити із себе мікроби, які могли перебувати на тренажерах.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».