Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 20 Вересень 2019 10:36

Білий дім анонсував зустріч Трампа і Зеленського

Rate this item
(0 votes)

У Білому домі анонсували першу зустріч президентів США Дональда Трампа та України Володимира Зеленського, яка відбудеться наступного тижня в Нью-Йорку.
Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Білого дому за підсумками телефонної розмови Зеленського з віце-президентом США Майком Пенсом у середу, 18 вересня.
«Віце-президент розмовляв по телефону сьогодні з українським Президентом Володимиром Зеленським.

Обговорювалася зустріч президента Трампа з Президентом Зеленським, яка має відбутися наступного тижня на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку», — йдеться в повідомленні.
Зеленський і Пенс також обговорили свою минулу зустріч у Варшаві 1 вересня, в ході якої американський віце-президент запевнив Главу Української держави в подальшій підтримці з боку США.
Перша телефонна розмова між Володимиром Зеленським та Дональдом Трампом відбулася 25 липня. Тоді глави обох держав домовилися більш предметно обговорити практичні сторони українсько-американського співробітництва під час майбутнього візиту Президента України до США.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».