Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
МОБІЛЬНИЙ МУЗЕЙ ІОАННА ПАВЛА ІІ
Мобільний музей — новий проект центру Папи Іоанна Павла II «Не бійтеся!» у Кракові, повідомляє gazeta.ua. Його мета — популяризація думок і вчення Святійшого Отця. Він розміщений у 18-метровому автопоїзді заввишки чотири метри, що важить аж 18 тонн. Виставка займає 62 квадратних метри.

У мобільному музеї представлено особисті речі, маловідомі фотографії та фільми про особисте життя Папи Іоанна Павла II. Також там можна побачити часослов, яким він користувався під час щоденної молитви, перо, взуття, лижі, нагрудний хрест, рясу, головний убір та годинник з особистої резиденції в Кастель Гандольфо.
Мобільний музей Іоанна Павла II відвідав Львів, Хмельницький, Київ та інші українські міста.

НА ДВОХ — ОДНЕ ОБЛИЧЧЯ
У Києві відкрилася виставка фотографій закоханих пар. Кожен портрет — наполовину жіночий, наполовину чоловічий, повідомляє 5.ua. З'єднавши їх в один, авторка Ніна Ліщук хотіла перевірити, наскільки схожими є закохані. У проекті взяли участь двадцять пар. Та до кінця червня, доки триватиме виставка, записатися на таку спільну фотографію можуть усі охочі. Достатньо мати пару і бути на сто відсотків упевненими у своїх почуттях.
Це саме той випадок, коли кажуть: вони знайшли свої другі половинки. На перший погляд — дві половинки одного обличчя. Що це не так — видають макіяж жінок і легка небритість чоловіків. Сама фотограф піддала такому експерименту і своїх батьків. А от себе зі своїм обранцем ще не наважилася. Поки що вичікує — аби схожість стала бодай трохи помітнішою.
також у паперовій версії читайте:
  • ЗНАЙ НАШИХ!
  • СТОЛИЦЯ
  • ФАКТ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • СТАТИСТИКА
  • ОСОБИСТОСТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».