Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НАМ – 95! ЛІТОПИС ЕПОХИ ТРИВАЄ
Дорогі друзі й колеги!

Від імені Президії та 20-тисячного колективу Національної академії медичних наук України маю честь щиро привітати журналістів «Демократичної України» з 95-літтям від дня виходу у світ.
Публікації на шпальтах газети — яскравий документальний літопис історії нашої держави, в якому завше знаходять належне висвітлення проблеми становлення та розвитку вітчизняної медичної науки. Особливо яскраво цю тезу можна підтвердити на прикладі останніх двадцяти років, коли після проголошення незалежності України була створена Академія медичних наук.
Ми вдячні талановитому колективу — творцям «Демократичної України» за плідну співпрацю з науковими установами академії у досягненні спільної мети — підвищення ефективності медичної допомоги задля блага наших громадян.
Як постійний читач і автор газети, як член Національної спілки журналістів, хочу особисто подякувати «демукраїнцям» за творче й професійне висвітлення актуальних проблем охорони здоров’я і медичної науки.
Зі святом Вас, шановні друзі й колеги!
Зичу Вам міцного здоров’я і благополуччя, невичерпної енергії та творчої наснаги, щирої прихильності ваших читачів.

З повагою, Президент Національної Андрій СЕРДЮК академії медичних наук України



Андрій МАЛИШКО

БУЛИ ПОРАДНИКОМ І ДРУГОМ ТВОЇ БІЛЯСТІ СТОРІНКИ

Коли війна несла над лугом
З пожару плетені вінки,
Були порадником і другом
Твої білясті сторінки.

В бою підводячись щоразу,
Чи свій лишаючи поріг,
В потертій сумці протигазу
Я їх в дорозі приберіг.

Бо нам ясніла до останку
В огні осколків даль крута,
І кров, і пісня й на світанку —
Одна сльоза. Одна мета.
Одна, не зраджена ніколи,
Земля, без кривди та хули,
І сторінки твої, як поле
Вкраїни рідної були.

З небес ясною бірюзою,
В душі юнацькій молодій,
Із темним реквієм, з грозою,
З коралом викутих надій.

Мене колись навчала мати
Плекати мрію лиш одну.
І з чистих літер пізнавати
Майбутніх далей глибину!

Шановні колеги!
Сьогодні в житті вашого видання визначна дата — 95 років. Заснована як партійне видання ще в 1918 році, нині «Демократична Україна» стала авторитетним громадсько-політичним тижневиком, на сторінках якого висвітлюються актуальні проблеми сьогодення. Різнопланові рубрики, об'єктивні та професійні матеріали, реагування на запити аудиторії та підтримка зв'язку зі своїми читачами — усе це робить ваше видання цікавим і потрібним.
Шлях становлення і завоювання читацької аудиторії був непростим.
Змінювалася назва, зміст часопису і тематика публікацій. Але газета вистояла і гідно пережила нелегкі часи. Нині це авторитетне видання, яке має свої традиції, гідно приймає виклики часу та завжди перебуває в центрі подій.
Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм і побажання всьому колективу творчих успіхів, натхнення, підтримки близьких у вашій нелегкій журналістській роботі, а також вдячності ваших читачів і передплатників. Нехай тиражі завжди залишаються великими, а слово газети — гострим і правдивим!

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко



[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».