Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
У «ГОЛОСІ КРАЇНИ» ВИГРАЛА ДІВЧИНА
Уперше в історії української версії «Голосу країни» перемогла дівчина, підопічна зіркового тренера Олександра Пономарьова 19-річна одеситка Анна Ходоровська, повідомляє tsn.ua. Фінал проходив у три етапи, на кожному з яких вибував один учасник, який набрав найменше голосів глядачів.

За підсумками глядацького голосування Анна обійшла свого найближчого конкурента Отара Немсадзе, який працював у команді Святослава Вакарчука. Він посів друге місце, третє — дісталося Артему Кондратюку з команди Олега Скрипки, четверте — Тарасу Мельнику, який був підопічним Тіни Кароль. У суперфіналі Аня виконала композицію легендарного гурту АВВА, а також заспівала дуетом пісню «Він чекає на неї» разом з Олександром Пономарьовим.

У ЛЬВОВІ ЗВУЧАТИМЕ ДАВНЯ МУЗИКА
ХІ фестиваль давньої музики у Львові під титулом «Майстерня барокової музики» відбудеться цього року не восени, як зазвичай, а 24–29 червня, повідомляє i-pro.kiev.ua. Програма цьогорічного фестивалю має виразний едукативний акцент — упродовж фестивального тижня відбудуться курси виконавства на бароковій трубі (проф. Томаш Слюсарчик, Польща), віолі да гамба (проф. Петер Беновіч, Австрія), курс вивчення та застосування барокових строїв (Марек Топоровскі, Польща). Викладачі курсів — відомі в музичному світі виконавці.
На завершення фестивального циклу у Львові та Ужгороді відбудеться виконання програми «Церковна музика Речі Посполитої XVII cт. Марцін Мєльчевський і його школа». Ця яскрава звукова фреска перенесе слухачів в епоху творення полікультурного і поліконфесійного музичного середовища Речі Посполитої, в якому визначальну роль зіграла творчість королівського maestro di cappella М. Мєльчевського і діяльність Віленської школи. Також у музичному календарі фестивалю щовечора анонсовано камерні концерти, в яких виступлять переважно викладачі курсів зі своїми учнями.
також у паперовій версії читайте:
  • АНІ ЛОРАК — НАЙКРАЩА СПІВАЧКА РОКУ
  • ПЕРЕМОГА У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ПІАНІСТІВ
  • СВІТЛИНА ШКОЛЯРА З ВІННИЦІ — НАЙКРАЩА В ЄВРОПІ
  • ВИСТАВКА АНІМАЛІСТИКИ
  • У ЧЕХІЇ ПОКАЗУЮТЬ «УКРАЇНУ СЬОГОДНІ»
  • «ГЕОГРАФ ГЛОБУС ПРОПИВ»— ПРИЗЕР «КІНОТАВРА»
  • НА ХВИЛІ СКАНДАЛУ...
  • ВСЕУКРАЇНСЬКА ТРІЄНАЛЕ «ЖИВОПИС-2013»
  • ДИТЯЧЕ СВЯТО У ХАРКОВІ
  • ВРУЧИЛИ ТЕАТРАЛЬНУ ПРЕМІЮ «ТОНІ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».