Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
МУЗИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ»
31 травня — 1 червня в самому серці Києва відбудеться ІІ музичний фестиваль «Андріївський узвіз», який пройде в рамках великого проекту створення найдовшої галереї у світі під відкритим небом «Алея художників». Захід, програма якого насичена концертами, спілкуванням з артистами, майстер-класами, займе майданчик перед Історичним музеєм.

Фестиваль «Андріївський узвіз» — свято для тих, хто чує, любить та розуміє Київ. Традиційно музична частина фестивалю мистецтв «Андріївський узвіз» проходить за участі провідних столичних та закордонних артистів. Спектр жанрів досить широкий, але базова лінія лишається одна: весела інтелігентна музика з потужним корінням у міській культурі. Артисти, запрошені до виступу на фестивалі, — насамперед видатні особистості, зрілі майстри, творче кредо яких — нести людям свято з веселою усмішкою та добрим словом. У ньому беруть участь: Big Jump BAND, Laura&Kristina Marti, «ГрозовSka Бенд», «Топоркестра», «Пушкін Клезмер Бенд», «Мандри» (Київ), «Перкалаба» (Івано-Франківськ), «Хоронько Оркестр» (Санкт-Петербург), Asea Sool (Тбілісі) та Інна Желанная (Москва).

«ОКЕАН ЕЛЬЗИ» ПРЕЗЕНТУВАВ НОВИЙ АЛЬБОМ
Прем’єра альбому «Земля» групи «Океан Ельзи» відбулася на сервісі «Яндекс. Музыка», повідомляє Укрінформ. Це восьмий студійний альбом колективу. Над ним група працювала з британським саунд-продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном.
До альбому увійшли 12 треків. Прем’єра першого синглу — пісні «Обійми» — відбулася в лютому. Другий сингл — «Стріляй» і відеокліп, знятий режисером Майком Брюсом, презентували у квітні.
В Україні CD вийшов 20 травня, а 22-го — в Росії, Білорусі, країнах СНД. Услід за презентацією альбому музиканти вирушають у тур спочатку Україною (травень-червень), а з осені — країнами СНД і Північної Америки.
також у паперовій версії читайте:
  • «ОКЕШКІН ДЖАЗ» У СТОЛИЧНОМУ ПАРКУ
  • ВІННИЧАНКА ВИШИВАЄ ПОРТРЕТИ ВИДАТНИХ УКРАЇНЦІВ
  • НА «ЄВРОБАЧЕННІ» ПЕРЕМОГЛА ДАНІЯ
  • НА РІВНЕНЩИНІ ВІДТВОРЯТЬ БИТВУ XIII СТОЛІТТЯ
  • НАЙКРАЩІ ФОТОГРАФІЇ «ЗОЛОТОЇ КАМЕРИ»
  • «ОРІЄНТАЦІЯ НА МІСЦЕВОСТІ»
  • СТІВЕН КІНГ ЗАСТУПИВСЯ ЗА КНИГАРНІ
  • СТО ТВОРІВ НИКИФОРА ПРИВЕЗЛИ ДО КИЄВА
  • БУТТЯ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ПРОСТОРІ
  • У ТЕЙЛОР СВІФТ— ВІСІМ НАГОРОД BILLBOARD

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».