Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
КУДИ ЙДЕШ, УКРАЇНО?
Міжнародні спостерігачі з Парламентської асамблеї ОБСЄ заявляють, що за результатами парламентських виборів демократичний процес в Україні став на зворотний шлях. Про це на прес-конференції заявила керівник місії спостерігачів ПА ОБСЄ Вальбурга Дуглас, оголошуючи спільний звіт міжнародних спостерігачів за результатами парламентських виборів в Україні.
«З огляду на зловживання владою та надто велику роль на цих виборах грошей, схоже, що демократичний процес почав іти зворотним шляхом в Україні»,— заявила керівник групи спостерігачів.

«У нашій спільній заяві ми зазначили таке: парламентські вибори 28 жовтня характеризувалися браком рівних умов учасників переважно внаслідок зловживання адміністративним ресурсом, недостатньої прозорості фінансування виборчої кампанії, а також збалансованого висвітлення у засобах масової інформації»,— зауважила вона.

В ЄВРОПАРЛАМЕНТІ ЗАДОВОЛЕНІ РЕЗУЛЬТАТОМ ОПОЗИЦІЇ
Голова Комітету Європарламенту з питань закордонних справ Ельмар Брок зазначає, що, попри масові перешкоди, опозиція на виборах в Україні змогла отримати добрий результат.
Про це йдеться в його коментарі, текст якого розміщено на офіційному сайті групи народних партій Європарламенту.
«Незважаючи на масові перешкоди, українська опозиція все ще отримала гарний результат на парламентських виборах»,— сказав він.
За його словами, попри значну підтримку державного апарату на всіх рівнях, Партія регіонів одержала лише третину голосів виборців.
Е. Брок також зауважив, що практично всі спостерігачі заявили, що вибори не були ні вільними, ні чесними.
«Лідери опозиції у в’язниці, нестерпний тиск на регіональних опозиційних кандидатів, надзвичайний перекіс у висвітленні на телебаченні, купівля голосів і некоректне заповнення посад у виборчих комісіях — це лише кілька прикладів»,— написав він.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • КАНАДЦІ НЕ ВВАЖАЮТЬ ЧЕСНИМИ ВИБОРИ В УКРАЇНІ
  • СУМНІВНА ГРА
  • США ЗАНЕПОКОЄНІ
  • НАТО ВІТАЄ АКТИВНІСТЬ УКРАЇНЦІВ
  • МІЖНАРОДНІ СПОСТЕРІГАЧІ: ПРОЦЕС ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ КРИТИЧНИЙ
  • МЗС РОСІЇ: УКРАЇНА ПІДТВЕРДИЛА СВОЮ ПРИХИЛЬНІСТЬ НОРМАМ ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».