Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
КРИМСЬКІ БАРВИ З АРОМАТОМ КАВИ
У Центрі української культури та мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В) відкрилася виставка творів родини художників Сеіт-Аметових «Кримські барви з ароматом кави», повідомляє i-pro.kiev.ua.

Мистецтво кримських татар — народу з непростою історичною долею — самобутнє і неповторне. Передаючись від покоління до покоління, воно динамічно розвивається і водночас зберігає дух давньої традиційної культури. Дивовижна сім'я художників Сеіт-Аметових із Криму — яскравий тому приклад. Витонченістю, ніжністю та романтикою овіяний світ їхнього живопису, графіки, кераміки, декоративного текстилю. Крім того, експозиція пройнята ароматом запашної кави, адже саме вона в кримськотатарського народу здавна символізує щедрість, гостинність і добробут. Виставка триватиме до 15 листопада.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС РІЗДВЯНИХ ЗІРОК
Національний музей народної архітектури та побуту України у с. Пирогів оголошує Всеукраїнський конкурс різдвяних зірок, повідомляє ridna.ua. Переможці отримають різноманітні заохочувальні призи, зазначає прес-служба музею. Термін подачі конкурсних робіт до 30 листопада. Сама ж виставка триватиме впродовж різдвяних свят.
За умовами конкурсу, кожен творчий колектив (або окремий художник) може подати до участі в конкурсі необмежену кількість робіт. Проте оцінюватимуть не кількість, а їхню якість, традиційність та емоційну насиченість.

OMNIA УВІЙШОВ ДО TOP-100 DJS
Авторитетний британський журнал DJ Mag опублікував черговий щорічний рейтинг найкращих діджеїв світу Top-100 DJs, повідомляє Укрінформ. Уперше в історії до сотні найкращих увійшов представник України. Учасником рейтингу став молодий діджей і продюсер з Донецька Omnia (Євген Смирнов), котрий посів 58-ме місце.
Omnia — артист компанії VIRUS Music, відомий завдяки виступам на найбільших танцювальних подіях і фестивалях: Global Gathering, Godskitchen, Gatecrasher, KaZantip, Tiesto Club Life та A State of Trance 550. Його музику видає популярний голландський лейбл Armada Music, який належить Арміну ван Бюрену, а треки грають такі зірки електронної сцени, як Above & Beyond, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Gareth Emery, Andy Moor, Paul Oakenfold і Richard Durand.
Нині Omnia активно гастролює, виступаючи на різних клубних майданчиках як у країнах СНД, так і в Європі. У лютому 2013-го разом з іншими артистами Armada Music він вирушить у гастрольний тур Австралією.
також у паперовій версії читайте:
  • ПРОЕКТ ДО 140-РІЧЧЯ СОЛОМІЇ КРУШЕЛЬНИЦЬКОЇ
  • МІКРОКНИГИ ПОКАЗУЮТЬ У ДОНЕЦЬКУ
  • ІРЕН РОЗДОБУДЬКО НАПИСАЛА КНИГУ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ
  • НАЙВІДОМІШИЙ ДІДЖЕЙ ПЛАНЕТИ ЗАВІТАЄ ДО ЛЬВОВА
  • КАРТИНИ ЯК ФОТОГРАФІЇ
  • ЗНАЙДЕНО НЕВІДОМУ П'ЄСУ БЕТХОВЕНА
  • КОРОБКИ ІЗ СІРНИКАМИ У СТИЛІ НУАР
  • «МАЯКИ УКРАЇНИ» У ДЕСЯТЦІ НАЙКРАСИВІШИХ
  • «ГРА ПРЕСТОЛІВ» — УКРАЇНСЬКОЮ
  • АВТІВКА З ОГОЛЕНИХ ТІЛ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».