Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
НАЙКРАСИВІША ЗАМІЖНЯ ЖІНКА В СВІТІ
32-річна Аня Щапова із Одеси стала найгарнішою заміжньою жінкою в світі, вигравши конкурс краси для одружених пані — «Місіс Глобал-12», що відбувся в американському містечку Палм-Спрінгс, повідомляє gazeta.ua. Вона працює телеведучою на одеському каналі «ОК». Народилася в Донецьку. Закінчила там місцевий університет за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Працювала в туристичній фірмі та редактором журналу. В дитинстві займалася плаванням, відвідувала модельну школу.

Наприкінці 90-х дівчина вийшла заміж за одеського бізнесмена. 2000-го народила першу доньку Поліну, за кілька років другу — Ніколь. Після народження доньок вирішила повернутися до модельного бізнесу. Вигравала різні конкурси краси. Дівчатка намагаються бути схожими на маму. Поліна вже виграла один із дитячих конкурсів краси.

ВЕТЕРАН ПІДКОРИВ НЕБО
90-річний інвалід Великої Вітчизняної війни з Донбасу Олексій Міхєєв стрибнув із парашутом. Він став першим у світі, хто підкорив висоту три тисячі 600 метрів із однією ногою, повідомляє tsn.ua. Чоловік утратив ліву ногу під час бойових дій під Сталінградом.
Олексій Міхєєв увесь час мріяв про небо. До стрибка готувався п'ять років. Він стверджує, що у свої дев'яносто почувається юнаком. Бадьорість дідуся підтвердила і кардіограма перед посадкою в літак. Проте в авіаклубі вирішили не ризикувати і не дозволили йому стрибнути самостійно. Його страхував інструктор. Політ із парашутом тривав п'ять хвилин. На землі героя зустріли аплодисментами. Ветеран пообіцяв у 100-річний ювілей підкорити нову висоту.
також у паперовій версії читайте:
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • СТОЛИЦЯ
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЕКСПО

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».