Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ЛЕННІ КРАВІЦ ВІДВІДАЄ КИЇВ ПІЗНІШЕ
Американський співак Ленні Кравіц переніс свій виступ у Києві, який мав відбутися 23 вересня на підтримку дев'ятого альбому Black and White America, що вийшов у серпні 2011-го, на наступний рік. Про це виконавець повідомив на своїй сторінці в Facebook. Причиною цьому стала робота над історичним фільмом «Дворецький», графік зйомок якого зазнав змін, повідомляє gazeta.ua. Стрічка вийде на екрани 2013 р.

Організатори київського концерту зазначили, що всі куплені квитки залишаються дійсними на нову дату концерту, яку вони оголосять, лишень тільки вона буде відома. Всі концерти туру Кравіца, які мали відбутися від 17 вересня до 6 жовтня, також переносяться на 2013 рік.

НАЙДЖЕЛ КЕННЕДІ ВІДКРИЄ CHAMBER MUSIC SESSION
Британський музикант, скрипаль-віртуоз Найджел Кеннеді відкриє Міжнародний фестиваль класичної музики Chamber Music Session, який пройде у вересні цього року в Києві. Його виступ відбудеться 4 вересня в концертному залі Галереї Лавра, повідомляє i-pro.kiev.ua. Він гратиме мікс із творів Баха і творів джазового піаніста Фатса Воллера у власному аранжуванні.
Найджел Кеннеді легендарний у багатьох аспектах. Скрипаль-віртуоз придбав скандальну репутацію в академічних колах, які не прийняли його «рок-н-рольний» підхід до інтерпретації музичної класики (зокрема, змішання симфонічних традицій з джазовими, виступи з рок-музикантами). Водночас багато фахівців відзначає безсумнівний внесок Кеннеді в популяризацію класичної музики; залучення до її спадщини нової, молодої аудиторії. Записані Найджелом «Пори року» Вівальді потрапили до Книги рекордів Гіннесса, як класична робота всіх часів, що найбільше продавалася.
також у паперовій версії читайте:
  • СТОЛИЧНІ АКТОРИ ЇДУТЬ ДО ЛЬВОВА
  • «ВИБРАНЕ З ВИБРАНОГО» ОКСАНИ ЗАБУЖКО
  • ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ БРУНО ШУЛЬЦА
  • ІРЕНА КАРПА ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ РОМАН
  • «ЗБРОЯ ПРОЛЕТАРІАТУ»
  • ГІПЕРРЕАЛІСТИЧНІ КАРТИНИ У ПІРОГРАФІЇ
  • У PINCHUKARTCENTRE СТАРТУВАВ «ТРАНСФЕР»
  • ВИСТАВКА ДО 145-РІЧЧЯ ЖУРНАЛУ HARPER'S BAZAAR
  • ART JAZZ COOPERATION У ЛУЦЬКУ
  • ОДЯГ ІЗ ДЕРЕВА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».