Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ДО ЯЛТИ З'ЇДУТЬСЯ ЗІРКИ ШОУ-БІЗНЕСУ
В останні дні літа в Ялті зберуться гранди вітчизняної й зарубіжної естради на Міжнародному музичному фестивалі «Крим Мюзік Фест-2012».
На сцені концертного залу «Ювілейний» три дні поспіль виступатимуть Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Олександр Пономарьов, Таїсія Повалій, Валерій Леонтьєв, Максим Галкін, Микола Басков, Світлана Лобода, Борис Моїсеєв, Тамара Гвердцителі, Ірина Білик та багато інших.

Особливість цьогорічного фестивалю — це новий шанс на успіх для деяких молодих виконавців, які заявили про себе в популярному проекті «Голос країни» та інших шоу. Зірки естради будуть своєрідними «кураторами» молодих талантів. Вони готують спільні номери, несподівані дуети.
Генеральний продюсер «Крим Мюзік Фест» Валентина Басовська розповіла, що глядачі будуть здивовані сценічними ефектами, оригінальною сценографією, незвичайними костюмами, несподіваною формою подачі номерів. Для цього залучатимуть не лише кращих вітчизняних фахівців, а й зарубіжних, зокрема японських. Будуть використані ефекти 3D-технологій, декорації-трансформери, рухливі монітори.

БУКОВИНСЬКУ ХУДОЖНИЦЮ ЗНАЮТЬ У ЄВРОПІ
Буковинська художниця Євгенія Грицку стала наймолодшою учасницею Міжнародної виставки Тhe second international watercolor biennial of gallery у Белграді. Її робота — портрет двох дівчаток, написаний аквареллю, пройшла відбір і стала однією зі ста кращих творів з-поміж робіт знаних художників світу.
На полотні зображено дівчаток у піонерських костюмах. Ідея написання такого твору в молодої художниці виникла після костюмованої вечірки в радянському стилі. Це були її перші портрети технікою акварель, і як виявилося, вдалі.
Мисткиня з буковинського села Чагор, що на околиці Чернівців, стала відомою тепер не тільки у себе на батьківщині й у Румунії, де вона навчається у Бухарестському національному університеті мистецтв, а й у Європі. Досі роботами Євгенії цікавилися колекціонери двох країн. А тепер, завдяки участі у виставці такого рівня, попит на написані студенткою картини зросте ще більше.
також у паперовій версії читайте:
  • «НОВА ХВИЛЯ» ЗУСТРІЧАЄ ГОСТЕЙ
  • «ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЄВРО»
  • «ЧОРНОМОРСЬКІ ІГРИ» ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ
  • «МАШИНА ВРЕМЕНИ» ПРИЇДЕ ДО КИЄВА
  • ОСТАННЯ НІЧ БІЄНАЛЕ
  • ЗАМІСТЬ КАПЕЛЮХА — ЖИВА РИБА
  • ЕЛТОН ДЖОН ОЧОЛИВ БРИТАНСЬКИЙ ЧАРТ
  • ЄВРЕЙСЬКУ МУЗИКУ СЛУХАЛИ У ЛЬВОВІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».