Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ТАНЦЮВАЛЬНІ ВІКЕНДИ
У Львові стартував наймасштабніший соціальний проект літа «Танцювальні вікенди», повідомляє vgolos.com.ua. Упродовж липня і серпня львів'яни та гості міста зможуть узяти участь у безплатних майстер-класах і вечірках з різних стилів танцю. В межах проекту їх налічується близько 25. Це сучасні танці, східні, модерн, хіп-хоп, сальса, танго, бурлеск та інші.

Головним завданням заходу є залучення молоді до творчого розвитку, зокрема танцювального, до активного способу життя. Майстер-класи і вечірки проводитимуть щовихідних: щосуботи від 18.00 до 21.00 — майстер-класи, а щонеділі від 19.00 до 21.00 — вечірки за участю танцювальних колективів. «Танцювальні вікенди» проходитимуть на території парку імені Богдана Хмельницького. Наявність танцювальних навичок і вік не мають значення.

УКРАЇНА ЦІКАВА ДЛЯ ТУРИСТІВ
Чемпіонат Європи з футболу змінив імідж України в усьому світі й, безумовно, зробив її цікавою для туристів. На цьому наголошувалось у циклі передач про Україну Eye on Ukraine на американському телеканалі CNN, повідомляє Укрінформ. Проект запустили після завершення Євро-2012. Його мета — поділитися враженнями із загалом про країну — господарку чемпіонату. На думку журналістів, одним із найпривабливіших місць для туристів є столиця. Серед інших основних туристичних напрямів — Ялта, Севастополь, Одеса, Балаклава і Карпати.
Загалом Україна має все необхідне для туристичного буму — багату історію, чарівну природу, комфортабельні місця для відпочинку, зазначають американські журналісти.
також у паперовій версії читайте:
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ
  • ЕКСПО
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА
  • СТОЛИЦЯ
  • ФЕСТИВАЛІ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».