Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ЙОАХІМ ГАУК НЕ ПРИЇДЕ В ЯЛТУ
За погодженням із канцлером ФРН Ангелою Меркель, президент Німеччини Йоахім Гаук скасував візит до України.
Очевидно, це пов'язано із ситуацією навколо Юлії Тимошенко, пише Deutsche Welle.

Запланований на середину травня візит президента Німеччини до України не відбудеться, повідомляє агентство Reuters із посиланням на назване джерело. За словами співрозмовника агентства, Посольство України в Берліні поінформоване про те, що Гаук не прийме запрошення на зустріч президентів країн Центральної Європи, яка відбудеться в Ялті.
Можливо, відмова пов'язана зі стурбованістю федерального уряду ситуацією навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко, зазначає Reuters. Зарубіжні поїздки президента ФРН плануються у тісній взаємодії з урядом у Берліні.
Редакція газети Suddeutsche Zeitung повідомила, що Гаук скасував поїздку за погодженням із федеральним канцлером Ангелою Меркель на знак протесту проти умов утримання Тимошенко в ув'язненні.
Меркель висловила заклопотаність у зв'язку з інформацією про стан здоров'я колишньої глави українського уряду. Якщо дійсні повідомлення про застосування насильства до хворої Тимошенко, то «дії українських органів щодо виконання покарання неприйнятні і абсолютно неадекватні», заявив офіційний представник уряду ФРН Штефан Зайберт.
Поки незрозуміло, чи вирушить канцлер в Україну у червні на чемпіонат Європи з футболу, зазначив Зайберт. За його словами, плани на ці поїздки ще не складені.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • ОТ ЯКБИ ЦІЄЇ НЕДІЛІ НА ВИБОРИ...
  • АДВОКАТИ ПРОТЕСТУЮТЬ
  • ТИМОШЕНКО ГОЛОДУЄ?
  • ГЕНСЕК РАДИ ЄВРОПИ СТУРБОВАНИЙ ПОВІДОМЛЕННЯМИ ПРО ПОБИТТЯ ТИМОШЕНКО
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».