Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
СОЛОДКА ВІЗИТІВКА
У міста Ужгорода з'явиться нова солодка візитівка — «Ужгородський льодяник» із ароматом квітки сакури, повідомляє Укрінформ. Розробка нового продукту на стадії завершення. За словами відомого кондитера Валентина Штефаньо, наразі триває його дегустація, відшліфовується смак і аромат.

Ароматизатори виготовлятимуть за рецептом ужгородських кондитерів у Франції. Льодяник прикрашатиме герб міста. Презентація солодощів відбудеться наприкінці квітня під час Міжнародного фестивалю «Сакура Фест», коли починають цвісти ці дерева. Спробувати льодяник із ароматом їхніх квітів учасники та гості зможуть як під час фестивалю, так і пізніше — в більшості місцевих кав'ярень.

ДЕНЬ ДНІПРА
У Києві 7 липня святкуватимуть День Дніпра, повідомляє culture.unian.net. Основні заходи відбудуться на Подолі, поблизу Річкового вокзалу.
У планах організаторів свята: вітрильна регата серед яхт, що пройде в акваторії Дніпра, біля причалів Річкового вокзалу; карнавальна хода вулицею Петра Сагайдачного; лицарський турнір на Контрактовій площі; конкурс краси «Дніпровська русалонька» та доброчинний концерт за участю творчих колективів України, Білорусі, Росії на Контрактовій площі.
також у паперовій версії читайте:
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ
  • ПОСТАТІ
  • РЕКОРДИ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • СТОЛИЦЯ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».