Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ДО КИЄВА ПРИЇДЕ PLACEBO
Офіційно підтверджено концерт у Києві британської рок-групи Placebo — музиканти виступлять 20 вересня у Палаці спорту, повідомляє novynar.com.ua. Після туру Battle For The Sun Since група вирушає в нове турне. Нині музиканти перебувають у студії, записують сьомий за рахунком альбом. Передбачається, що на концерті в Палаці спорту Placebo виконає нові пісні, а також старі хіти.

Створена 1994 р., група Placebo нині — це незмінні Брайан Молко, Стефан Олдсдал і барабанщик Стів Форрест, який приєднався 2008-го. Вони відомі завдяки таким хітам, як Every You Every Me, Pure Morning, Meds, Bright Lights. Останній альбом Placebo — Battle for the Sun — вийшов 2009 року.

ЗНАЙОМТЕСЯ — СКРИПАЛЬ Х'ЮГО ТІЦЦІАТІ
У Національній філармонії України 21 квітня Національний камерний ансамбль «Київські солісти» (головний диригент — народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Володимир Сіренко) познайомить слухачів із новим ім'ям — Х'юго Тіцціаті — випускником Королівської школи музики (Велика Британія) та лауреатом міжнародних конкурсів Giovani Talenti and Rovere d'Oro at San Bartolomeo al Mare (Італія, 2002) і Mendelssohn Cup (Італія, Барія, 2004). Музикант має власний музичний фестиваль, він — художній керівник O/MODERNT, який проходить у Стокгольмі (Швеція). Скрипаль виконуватиме твори Р. Щедріна і А. Шнітке на скрипці «Барон Кноп» старовинного майстра з Кремони Вінченцо Руджієрі.

«ІНТЕРМЕЦО НА СЕМИ ПАГОРБАХ»
У столичній галереї «АВС-арт» відкрилася виставка Володимира Луцика «Інтермецо на семи пагорбах», повідомляє i-pro.kiev.ua. Художник — вихованець львівської школи живопису, котрий понад десятиліття живе в Італії. Потрапивши до Рима, майстер поринув у атмосферу багатовікового європейського мистецтва, котра сформувала його захоплення античними розписами й класикою іконопису.
З цією добіркою робіт Володимир повертається в український мистецький простір після численних виставок за кордоном. Він переконаний, що лише в Україні зможе сповна реалізувати себе як художник.
також у паперовій версії читайте:
  • КАРТИНИ З НАСІННЯ ТА КІСТОЧОК
  • СВІТ СТАРОВИННОЇ ІКОНИ
  • УКРАЇНСЬКА КНИГА— АНГЛІЙСЬКОЮ
  • УНІКАЛЬНИЙ АЛЬБОМ МАЛЬОВАНОЇ КЕРАМІКИ
  • ДИХАННЯ СТЕПУ В МІСТІ
  • «ЧОРНИЙ ГУМОР» ДЛЯ ДОРОСЛИХ
  • НАЙУСПІШНІШИЙ МЮЗИКЛ БРОДВЕЮ
  • ПРЕМ'ЄРА ВИСТАВИ «СІМ'Я. СЦЕНИ»
  • ТАЄМНИЦІ ЖІНОЧИХ СУМОК
  • СВЯТО ДІВЧАТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».