Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
«ДОНБАС» — ЧЕМПІОН!
«Донбас» і «Сокіл» подарували вболівальникам справжнє свято у фінальній серії першого сезону вітчизняної Професіональної хокейної ліги. Фінальна серія складалася з шести поєдинків, у яких було все: яскраві емоції, іноземне суддівство, бійки і підсумкова перемога донеччан.

Минулої п'ятниці на вщерть заповненій арені ТРЦ «Термінал» у Броварах кияни вдруге скоротили відставання в протистоянні до мінімуму — 2:3. Причому в цьому поєдинку вони тричі поступались, але зуміли витягнути перемогу завдяки голам у більшості Вадима Шахрайчука та капітана Сергія Климентьєва — 4:3. Утім, на ще один подвиг ветеранам «біло-синіх» забракло сил.
У шостому матчі, що проходив у Донецькому палаці спорту «Дружба», суперники поставили крапку і в очній дуелі, і в сезоні. Господарі напередодні посилилися трьома виконавцями з першої команди «Донбасу», яка виступає в російській вищій лізі,— українцями Олександром Матерухіним, Олегом Шафаренком і білорусом Степаном Горячевських. І ті зробили помітний внесок у перемогу «червоно-чорних». Один із форвардів закинув шайбу, а воротар Горячевських відстояв на нуль.
Команди діяли максимально обережно, тому першу шайбу 4000 глядачів побачили аж у другій половині матчу — Ігор Карпенко капітулював перед кидком з «п'ятачка» Юрія Кокшарова. Незабаром форвард оформив другий у «плей-оф» хет-трик. Усе, чим змогли відповісти гості,— це бійки. У переможених не витримали нерви, і найкращий бомбардир чемпіонату Костянтин Касянчук побив колишнього партнера по збірній Дмитра Толкунова, а відомий російський форвард Андрій Ніколішин, що має великий досвід виступів у НХЛ, спробував помститися Шафаренкові.
Наприкінці Сергій Харченко зіпсував святкові фото російському легіонерові «Донбасу» Павлу Бойченку, розбивши тому обличчя. У з'ясуванні стосунків узяв участь і голкіпер киян Карпенко, котрий ключкою приклався до одного з опонентів. І навіть наставник «Сокола» Олександр Годинюк вибіг на лід — тренера ледь стримали власні гравці. Неприємно, що після сирени суперники не спромоглися потиснути один одному руки.
також у паперовій версії читайте:
  • ЧОТИРИ М'ЯЧІ НА ЗГАДКУ ПРО «АРСЕНАЛ»
  • ВИГРАЛИ І ВИЛЕТІЛИ
  • ЧВЕРТЬФІНАЛ ДЛЯ ГОСТЕЙ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».