Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СВІТ ЖІНКИ
МОДА: ВЕСНА-ЛІТО-2012
При дуже побіжному перегляді модних сайтів може здатися, що речі не дуже сумісні між собою, настільки суперечлива і різноманітна мода весни-літа-2012. Але якщо придивитися уважніше, стає зрозумілим, що весна обіцяє бути легкою, променистою і жіночною, а літо — спекотним, яскравим і різноманітним.

А що може бути краще для цієї пори року, ніж сукня. І слід сказати, сукні з подіумів вражають уяву своїм розмаїттям. Модними будуть жіночні моделі, виконані з легкого шифону, м'якого трикотажу, а також мережив і перфорованих тканин.
На відміну від минулого року, коли мереживо тільки входило в моду і було лише елементом дизайну, зараз воно має міцні позиції. Колекції весни-літа пропонують різноманітні варіації на тему мережива як щодо кольорового рішення, так і стилю. Це й шикарні довгі мереживні сукні і міні, і менш урочисті вбрання з мереживної бавовни. Не залишилися осторонь творців колекцій, від яких так і віє легкістю і мрійливістю, сукні з трохи піднятими або пишними рукавами і підкресленою вузьким ремінцем лінією талії.
Що ж до крою, однією з модних тенденцій є асиметрія. На тлі нудної класики асиметричний крій є досить виграшним і тому популярним серед моделей дуже різних брендів. Це й нерівна лінія подолу спідниць і суконь, жакетів і плащів, а також оригінальний спокусливий крій суконь на одне плече — як на кожний день, так і для урочистих подій.
Серед хітів сезону і яскраві куртки-болеро, або, як їх називають у світі моди, куртки тореадора. Різні за стилем, вони допоможуть створити свій яскравий і неповторний образ. Іншими модними тенденціями крою є укорочений верх і пеплум — жіночий верхній одяг з легкої тканини у складках, без рукавів, яку носили в Стародавньому Римі.
Навесні-влітку в моді буде відкритий живіт, і для юних красунь справжнім хітом стануть короткі топи, оскільки вони зустрічаються в колекціях більшості знаменитих брендів. Так що справжнім модницям напередодні теплого сезону варто як слід до нього підготуватися — знаходити час для спортзалу або «качати» прес щодня вдома.
Проте втіленням елегантності, як і раніше, залишається класичний білий — колір ніжності і чистоти. Він якнайкраще підходить для теплої весни і сонячного літа. При цьому дизайнери роблять акцент саме на діловий одяг. Строгі сукні, жакети і блузи, брючні костюми білого кольору створюють відчуття легкості та свіжості.
Нове — то добре забуте старе. Сукні «в горошок» і «смужку» або з відрізною завищеною талією а-ля «Чарльстон» сподобаються шанувальницям моди минулих років. Узагалі, тканини ретро продовжують упевнено просуватися світовими подіумами. У колекціях майбутнього сезону — чимало речей, які неначе вийшли з 70-х років минулого століття. Великі квіти, брюки-кльош, рукави «летюча миша», максі-спідниці і сукні. Легку нотку ретро можна помітити і в крої демісезонних пальт, жакетів і курточок з рукавами, що збігаються своєю довжиною з лінією низу виробу.
«Писком» сезону обіцяють стати речі з морською тематикою: смугасті тільняшки, поєднання синього з білим, морські нашивки, темно-сині канти, брошки у вигляді якоря та інші атрибути цього стилю для суконь, брюк і комбінезонів. Африканські мотиви в одязі та прикрасах теж стали одним із найяскравіших трендів, які принесла нам мода цього року.
Найсміливішим модницям сподобаються актуальні яскраві, навіть отруйно-кислотні відтінки: помаранчевий, бірюзовий, салатовий, при цьому в моді не монохромність, а гра на контрастах. Зелений, червоний, рожевий, блакитний, салатовий, жовтий, помаранчевий — не менш популярні кольори в майбутньому сезоні.
Якщо ви хочете бути стильною навесні і влітку, обирайте контрастні поєднання в одязі. Однотонні речі соковитих кольорів допоможуть вам виглядати стильно й оригінально, а яскраві квіткові принти піднімуть настрій і будуть актуальними.
Найбільш консервативним модницям дизайнери пропонують моделі в пастельних тонах — кремовому, бежевому, молочному. І це можуть бути не обов'язково однотонні речі. На показах демонструвалося чимало нарядів з непомітними пастельними принтами, як, приміром, блокові бежеві фрагменти або ніжні ромашки.

Валентина СОТНИКОВА, Укрінформ
також у паперовій версії читайте:
  • ПАРЛАМЕНТ ПІДВИЩИВ ШЛЮБНИЙ ВІК ДЛЯ ЖІНОК ДО 18 РОКІВ
  • НАВАНТАЖУЙТЕСЬ ПОСТУПОВО!
  • ІНФРАЧЕРВОНИМ СВІТЛОМ — ПО ЦЕЛЮЛІТУ
  • ВІРУС, ЩО Є ЗАГРОЗОЮ ДЛЯ МАЙБУТНІХ МАМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».