Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
НІЧИЙНИЙ СИНДРОМ
У 22-му турі чемпіонату України господарі не виграли жодного матчу — чотири рази поступилися, а ще чотири зустрічі завершилися з однаковим нічийним рахунком 1:1.

Минулий тиждень вийшов невдалим для «Металіста». Єдиний наш представник у єврокубках не зміг як слід підготуватися до весняної «війни на два фронти». У четвер підопічні Мирона Маркевича поступилися «Олімпіакосу» в Лізі Європи, а в неділю недорахувалися очок у протистоянні з другою командою Донецька — «Металургом». Осічкою головного переслідувача скористалися двоє наших грандів. «Динамо» в Кривому Розі декласувало «Кривбас» — 3:0. Швейцарський новачок Адмір Мехмеді забив перший м'яч за киян у чемпіонаті України аж на восьмій доданій хвилині. Арбітрові Юрію Ваксу доводилося зупиняти гру, бо глядачі безупинно кидали сніжки на поле та в бокових суддів.
Олександр Шовковський відстояв другий «сухий» матч поспіль. За гостей не грав Артем Мілевський, якого Юрій Сьомін не включив у заявку через запізнення на тренування. «Шахтар» без проблем розібрався зі своїм «фарм-клубом» — «Іллічівцем».
Другу зустріч поспіль із рахунком 1:1 завершує «Дніпро». Капітан дніпропетровців Сергій Кравченко забив м'яч у ворота своєї колишньої команди — «Ворскли», але гості відігралися після призначення одинадцятиметрового. Підопічні Хуанде Рамоса навчилися у свого іспанського наставника багато говорити про суддів — цього разу воротар Ян Лаштувка сказав, що пенальті рефері Дмитро Жуков призначив, коли зрозумів, що з гри господарі не пропустять. І цей матч доводилося на кілька хвилин переривати — міліція затіяла сутичку з фанами «Дніпра», які відмовилися знімати плакат із критикою на адресу генерального директора клубу Андрія Стеценка.
І ще один скандал у Дніпропетровську. Ганський легіонер господарів Дерек Боатенг пояснив, чому вдарив полтавця Романа Безуса (і заробив відтак червону картку). Мовляв, суперник назвав його «чорним», а такого прояву расизму Боатенг стерпіти не міг. «Карпати» ніяк не можуть виграти на «Арені Львів». Команда Володимира Шарана примудрилася віддати сімферопольській «Таврії» три очки, ведучи по ходу матчу з рахунком 2:0.

Результати матчів 22 туру:
«Оболонь» (Київ) — ФК «Олександрія» — 1:1
Голи: 0:1 — Старенький (48), 1:1 — Мандзюк (90+3)
«Іллічівець» (Маріуполь) — «Шахтар» (Донецьк) — 1:2
Голи: 0:1 — Хюбшман (6), 0:2 — Вілліан (55), 1:2 — Ярошенко (68)
«Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Ворскла» (Полтава) — 1:1
Голи: 1:0 — Кравченко (50), 1:1 — Янузі (77 пен.)
«Волинь» (Луцьк) — «Чорноморець» (Одеса) — 0:2
Голи: 0:1 — Леонардо (43), 0:2 — Фонтанелло (61)
«Металург» (Донецьк) — «Металіст» (Харків) — 1:1
Голи: 1:0 — Морозюк (35), 1:1 — Девіч (45+2)
«Карпати» (Львів) — «Таврія» (Сімферополь) — 2:3
Голи: 1:0 — Лукас (37), 2:0 — Касьян (48), 2:1 — Назаренко (62), 2:2 — Гірський (72, аг.), 2:3 — Шиндер (77)
«Кривбас» (Кривий Ріг) — «Динамо» (Київ) — 0:3
Голи: 0:1 — Ярмоленко (5), 0:2 — Лобжанідзе (10 аг.), 0:3 — Мехмеді (90+7)
«Арсенал» (Київ) — «Зоря» (Луганськ) — 1:1
Голи: 0:1 — Вернидуб (63), 1:1 — Симоненко (84).
також у паперовій версії читайте:
  • ОДИНАДЦЯТЬ НАГОРОД НА ЗГАДКУ ПРО СЕРБІЮ
  • ДОБРИНСЬКА ПІДКОРЮЄ СВІТ
  • БІАТЛОН: КІНЕЦЬ ЕКСПЕРИМЕНТІВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».