Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
«МАЛА ПЛАНЕТА «УКРАЇНА»
У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка Людмили Шилімової-Ганзенко та Сергія Шилімова «Мала планета «Україна», яка презентує творчі здобутки відомих черкаських митців, повідомляє moemisto.com.ua. Художники вперше представляють великий персональний проект-виставку в Києві.

Реальний факт відкриття 1925 року астрономами Семеїзької обсерваторії нової планети, яка 1967-го отримала назву «Україна», надихнули авторський союз на створення виставкового проекту. В експозиції представлено керамічні твори та об'ємно-просторова інсталяція з текстилю. У центрі проекту — особистість, котра усвідомлює себе часточкою Всесвіту. Виставка працюватиме до 10 березня.

«ГОГОЛЬФЕСТ» БУДЕ У ВЕРЕСНІ
У Києві від 7 до 23 вересня відбуватиметься «Гогольфест». Серія культурних заходів, до якої увійдуть оригінальні театралізовані й циркові виступи, буде організована на території Національного комплексу «Експоцентр України», повідомляє moemisto.com.ua.
Цей проект відомий в усьому світі. Його встигли полюбити не лише кияни та жителі інших українських міст, а й прихильники сучасного мистецтва з Європи і країн СНД. «Гогольфест» проходив у столиці протягом чотирьох років, за винятком минулого, коли через фінансові проблеми його не змогли організувати.

І ШВЕЦЬ, І ЖНЕЦЬ, І НА ДУДІ ГРАВЕЦЬ
Відомий комік і співак Георгій Делієв презентував у Києві в галереї «Атрибут» виставку картин «Третій кит», повідомляє radioera.com.ua. Він показує 80 останніх робіт. На полотнах художнього керівника театру «Маски-шоу» можна впізнати його колег і друзів, самого артиста, побачити багато іронічних ситуацій, а також пейзажі, цикли «Медитація» та «Самотність».
За словами Делієва, акторство стало другим захопленням, а спочатку було малювання і архітектура. Талановитий актор зізнався, як у студентські роки розмальовував із друзями стіни. Навіть коли з'явилися «Маски», живопис він не закинув. У Георгія Делієва вже було чимало збірних і персональних виставок.
також у паперовій версії читайте:
  • ЧЕКАЄМО НА ВИСТУП КРІСА РІ
  • ТРИ В ОДНОМУ
  • «АННА КАРЕНІНА» В КИЄВІ
  • ГОТУЮТЬСЯ ДО ПРЕМ'ЄРИ
  • МИСТЕЦЬКИЙ ТУР АНЖЕЛІКИ РУДНИЦЬКОЇ
  • ШОУ ЯПОНСЬКИХ БАРАБАНЩИКІВ
  • «ЦИТАТИ» НА ЧОРНОМУ ТЛІ
  • «СЯЮЧА» МЕРИЛІН
  • РОСІЙСЬКИЙ «БЕНКСІ»
  • УПЕРШЕ В УКРАЇНІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».