Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ІСТОРИЧНІ РАРИТЕТИ
Другий рік поспіль Великий антикварний салон презентує найцікавіші музейні колекції України в «Мистецькому Арсеналі», повідомляє УНІАН. Цього разу до «Мистецького Арсеналу» запрошено Львівський історичний музей та Львівську національну галерею мистецтв, зібрання яких добре знані в Європі. Разом вони презентують проект «Арсенал в Арсеналі».
Слідом за Варшавою, Краковом і Віднем Київ уперше побачить унікальну старовинну зброю та батальний живопис ХVІ–ХVІІІ ст. Перлина експозиції — обладунки «крилатих гусарів», основної ударної сили військ Речі Посполитої ХVІІ–ХVІІІ ст. «Мистецтво зброї і зброя як мистецтво» — експонати виставки представлено вже не як нищівне знаряддя, а як неповторний витвір мистецтва.


ДО НАС ЇДУТЬ ЛЕГЕНДАРНІ «ПЕРЦІ»
Інформація про те, що культова фанк-рок-група Red Hot Chili Peppers приїде в Україну, офіційно підтвердилася. У календарі світового турне групи з'явився Київ. Red Hot Chili Peppers виступить у столиці України 25 липня на НСК «Олімпійський», повідомляє NEWSru.ua із посиланням на офіційний сайт групи.
16 жовтня соліст Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс на концерті в Роттердамі намотав на мікрофонну стійку український прапор, який кинули на сцену київські фанати. А за тиждень до цього концерту з музикантами легендарної групи зустрівся чемпіон з боксу Володимир Кличко, котрий виходить на ринг під їхню пісню Can't stop. Під час зустрічі він подарував музикантам боксерські рукавички зі своїм автографом.
Red Hot Chili Peppers засновано 1983 року в Каліфорнії. В їхній музиці поєднуються елементи альтернативного року, фанку, панк-року і психоделічної музики. Група має сім «Греммі». У світі продано понад 85 млн примірників їхніх альбомів.
також у паперовій версії читайте:
  • У ЛЬВОВІ ГРАЮТЬ ДЖАЗ
  • «НАЙБІЛЬШ ЗЕЛЕНА» ЗНАМЕНИТІСТЬ
  • «ІМПЕРАТОР ХВОРОБ»
  • У ДИТЯЧОМУ «ЄВРОБАЧЕННІ» ПЕРЕМОГЛА ГРУЗИНСЬКА ГРУПА
  • ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ — ДОБРОЧИННИЙ
  • ПОСМЕРТНИЙ АЛЬБОМ — ЛІДЕР СКАЧУВАНЬ
  • ОФІЦІЙНИЙ ХІТ ЄВРО-2012 ВИКОНАЄ OCEANA
  • БАРСЬКИХ — РЕКОРДСМЕН!
  • У ГУРТУ «ВІА ГРА»— НОВА СОЛІСТКА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».