Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ГУРТ С. К. А. Й. СВЯТКУВАТИМЕ ДЕСЯТИРІЧЧЯ
У межах святкування річниці буде проведено концертний тур містами України. Точкою відліку буде гала-концерт у Києві, який відбудеться восьмого грудня, повідомляє tsn.ua.
Музиканти представлять шоу-програму, засновану на хітах, і нові роботи, а також покажуть, який шлях вони пройшли за ці роки. Від перших репетицій — до стадіонів, від невідомості — до прямих ефірів.

Група презентує нову пісню, присвячену ЧЄ-2012, записану спільно з легендою польського року — групою Budka Suflera. Привітати іменинників прийдуть відомі українські артисти: Руслана, «Друга Рiка», Гайтана, «Брати Карамазови», «ТНМК», «Піккардійська терція», Green Grey, Gouache та інші. Спеціальним гостем буде польська група Budka Suflera.
С. К. А. Й. — одна з найпопулярніших рок-команд в українському шоу-бізнесі. Вона заснована 2001 року. Відтоді записано три альбоми, відбулися концерти по всій Україні та виступи на фестивалях «Червона Рута», «Перлини сезону», «Таврійські ігри». Гурт часто виступає на доброчинних концертах.

ПІСНЯ ТІНИ ТЕРНЕР УВІЙШЛА ДО ЗАЛУ СЛАВИ «ГРЕММІ»
Американська академія включила сингл What's Love Got to Do With It Тіни Тернер та ще 25 синглів і альбомів до Залу слави «Греммі», повідомляє 24tv.com.ua. Серед них — композиція Глорії Гейнор I Will Survive, диск The Rolling Stones Exile on Main St., альбом Брюса Спрінгстіна Born In the U.S.A., платівка Пола Саймона Graceland, а також антологія народної музики, що складається з шести альбомів.
Цьогоріч до Залу слави «Греммі» увійшли також незвичайні записи, наприклад промова Мартіна Лютера Кінга I Have a Dream, записана 1963 року, або виступ коміка Білла Косбі I Started Out as a Child.
До Залу слави можуть бути включені записи будь-яких жанрів, однак розглядають лише треки і альбоми, записані не менш ніж 25 років тому. Нині список складається з 906 найменувань.
54-та церемонія вручення премій «Греммі» відбудеться 12 лютого в Лос-Анджелесі.
також у паперовій версії читайте:
  • КИЯНИ ПОБАЧАТЬ РОБОТИ ЕНДІ ВОРХОЛА
  • СТАРТУВАВ НАЦІОНАЛЬНИЙ ВІДБІР НА «ЄВРОБАЧЕННЯ-2012»
  • НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПАРАД ПИСАНОК
  • БРАТИ КЛИЧКИ РАЗОМ ЗІ СТАЛЛОНЕ ПРОДЮСУЮТЬ МЮЗИКЛ
  • АНДЖЕЙ ВАЙДА ЗНІМАЄ ФІЛЬМ ПРО ЛЕХА ВАЛЕНСУ
  • АНІ ЛОРАК СТАНЕ... ПРИНЦЕСОЮ
  • НОВИЙ РОМАН ПЕЛЕВІНА З'ЯВИТЬСЯ В ГРУДНІ
  • ПОПУЛЯРНИЙ МУЗИЧНИЙ ЖУРНАЛ НАЗВАВ НОВУ ЗІРКУ РОКУ
  • «СУТІНКИ-4» СПРОВОКУВАЛИ НАПЛИВ ТУРИСТІВ ДО РУМУНІЇ
  • ВІРТУАЛЬНИЙ МУЗЕЙ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».