Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ПАПУГА З ПІСНЕЮ АНІ ЛОРАК— ЗІРКА YOUTUBE
В інтернеті з'явився відеоролик, на якому папуга співає пісню Ані Лорак «Розкажи», повідомляє NEWSru.ua.
На відеоролику, який менш ніж за тиждень набрав 100 тис. переглядів на YouTube, папуга спочатку просто розмовляє. Та коли як тло звучить пісня співачки Ані Лорак, папуга починає підспівувати, а наприкінці запису він перекладає слова пісні «Розкажи» російською мовою.

Зазначимо, папуги Жако здатні до звуконаслідування. У середньому вони можуть запам'ятати понад сто фраз і переконливо відтворюють побутові звуки.

ПИВО ДЛЯ СОБАК
Американська компанія Bowser Beer першою у світі випустила пиво для собак і за це отримала спеціальний приз від World Records Academy, повідомляє svit24.net.
Напій на основі ячмінного солоду виробляють двох видів: із ароматом курячого та м'ясного бульйонів. Представники Bowser Beer вважають, що їхній продукт цілком може замінити псам повноцінний обід, адже він містить вітамін B, глюкозу та інші необхідні для тварин мікроелементи. Нещодавно компанія почала також випускати собачий кетчуп і сухарики до пива.

У ЛЬВОВІ З'ЯВИЛАСЯ ОРИГІНАЛЬНА КАВ'ЯРНЯ
В одному з пивних закладів Львова встановили бронзову копію жіночої фігури, яка при маніпуляціях з її грудьми видає келих пива, повідомляє novynar.com.ua.
«Щоб отримати бурштиновий напій, треба ніжно-ніжно гладити її груди,— говорить пивовар.— Там є спеціальна програма із сенсорами, яка визначає, як потрібно пестити даму, щоб напитися пива. Раз на тиждень вона змінюватиметься. Процес пещення тривалий».
За словами автора концепції та екскурсовода Ігоря Лильо, пивних автоматів у світі чимало, а «пивних грудей» немає.
Найцікавішою для винахідника виявилася реакція жінок — усім ця концепція сподобалася.
Скульптор Євген Трубега стверджує, що жінку він придумав, а не ліпив зі справжньої. Імені у неї теж поки немає.
також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».