Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ТЕЛЕФЕСТИВАЛЬ «КОРОНА КАРПАТ» НАЗВАВ ПЕРЕМОЖЦІВ
Другий Міжнародний фестиваль телевізійних фільмів «Корона Карпат» у Трускавці назвав найкращі роботи вітчизняних і зарубіжних кінематографістів, повідомляє Укрінформ.
«До показу увійшло близько сотні фільмів із 40 країн, що потрапили до двох конкурсних та семи позаконкурсних програм. Відкрила кінодефіле картина австрійських режисерів «Поруч із моїм братом», а завершила ретроспектива стрічок за участю українського актора Івана Миколайчука та його аргентинської колеги Лоліти Торес. Загалом за призові місця змагалося 12 документальних і 14 ігрових фільмів»,— розповіла генеральний продюсер фестивалю Любов-Теодозія Микитка.

Гран-прі фестивалю — «Золоту корону» — у першій конкурсній програмі ігрових телевізійних фільмів отримала аргентинська картина «Китайська казка» режисера Себастьяна Боренштайна.
«Золоту корону» за найкращий документальний фільм у другій конкурсній програмі документальних стрічок присудили білоруській стрічці «Інокиня» режисера Галини Адамович. Ця стрічка отримала також приз за найкращий звук.
Приз за найкращу жіночу роль журі віддало двом акторкам — росіянці Єлизаветі Боярській за роль у фільмі Ігоря Копилова «Не скажу» та словацькій акторці Сюзанні Канош («Небо, пекло, Земля» режисера Лаури Сивакової). Приз за найкращу чоловічу роль одержав Богдан Ступка за головну роль у фільмі «Платон Ангел».

ОГОЛОШЕНО ЛАУРЕАТІВ «ТЕЛЕТРІУМФУ»
Названо імена лауреатів головної телевізійної премії України «Телетріумф», повідомляє tsn.ua. У номінації «Спеціальний репортаж» перемогу здобула програма журналістських розслідувань «Гроші» телерадіокомпанії «Студія 1+1». Найкращою інформаційною програмою стала «Вікна-новини» телеканалу СТБ, а нагорода за соціально-політичне шоу дісталася «Свободі слова» телерадіокомпанії ICTV. При цьому найкращою інформаційно-аналітичною програмою виявилися «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на цьому ж каналі.
У номінації ведучий/ведуча програми будь-якого формату перемогла Людмила Добровольська («7 днів Сіті» однойменного телеканалу). Найкращим україномовним перекладом визнано переклад багатосерійного художнього фільму «Клан Сопрано» на ICTV.
Приз за промокампанію отримало вокальне талант-шоу «Х-фактор» телеканалу СТБ, а за найкращий телевізійний художній серіал — «Свати-4» телеканалу «Інтер». Найкращим телевізійним документальним фільмом став «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної» на телеканалі СТБ. А «Школа доктора Комаровського» на «Інтері» — перша в номінації «Дитяча програма». «3 Тайм» на ICTV — найкраща спортивна програма, «Велика різниця по-українськи» на «1+1» — гумористична програма, а Оксана Марченко — ведуча розважальної програми («Х-фактор», СТБ).
Найкращою ведучою інформаційної програми стала Олена Фроляк («Факти», ICTV), репортером — Олша Червакова (кореспондент «Вікна-Новини», СТБ), ведучою інформаційно-аналітичної програми — Оксана Соколова («Факти тижня з Оксаною Соколовою» на ICTV).
Журі назвало найкращим ведучим ток-шоу Андрія Куликова («Свобода слова», ICTV), найкращою музичною програмою — «Свіжу кров» на М1 і найкращою оригінальною розважальною програмою «Вечірній квартал» («Інтер»).
Перше місце в номінації «Форматна розважальна програма» отримав «Х-фактор» на СТБ, у номінації кулінарна передача — «Пекельна кухня» на «1+1», ранкова передача — «Сніданок з 1+1».
також у паперовій версії читайте:
  • ТРЕНЕРОМ ШОУ «ГОЛОС КРАЇНИ» МОЖЕ СТАТИ ЛАРА ФАБІАН
  • ВІТЧИЗНЯНА АЛЬТЕРНАТИВА «ІРОНІЇ ДОЛІ»
  • У КИЄВІ ВІДКРИЛИ ВИСТАВКУ БАБУСЬ І ДІДУСІВ
  • ДО АЛЬБОМУ GOGOL BORDELLO УВІЙДУТЬ ПІСНІ ВИСОЦЬКОГО І «КИЄВЕ МІЙ»
  • ВОЛОЧКОВА МРІЄ ПРО БАЛЕТНУ ШКОЛУ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ
  • ВАКАРЧУК ЗАПУСКАЄ ПРОЕКТ СВОЄЇ МРІЇ
  • МУЗЕЙ ВОСКОВИХ ФІГУР ПРОПОНУЄ ОДРУЖИТИСЯ З РОБЕРТОМ ПАТТІНСОНОМ
  • ФІШ-АРТ У СТОЛИЧНОМУ БУДИНКУ ПРИРОДИ
  • НАЙБАЖАНІШИЙ ЧОЛОВІК РОКУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».