Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
У КАРПАТАХ ЗНІМАЮТЬ ПЕРШИЙ ВІТЧИЗНЯНИЙ ФІЛЬМ ЖАХІВ У 3D
У квітні на кіноекрани вийде перший український фільм жахів, знятий у 3D-форматі, повідомляє 5.ua. Вітчизняний трилер, який називається «Синевир» (дія розгортатиметься на березі цього озера), нічим не поступатиметься голлівудському кіно, запевняють його продюсери.

«Фільм засновано на трохи осучаснених західноукраїнських закарпатських легендах,» — говорить режисер фільму Олександр Альошечкін.
Сюжет трилера автори тримають у таємниці. Більшість акторів — молоді українці. Вони до карпатських вовкулак ставляться скептично, однак вважають, що глядачеві має бути лячно.
Містика у 3D та ще й вітчизняного виробництва просто приречена на успіх, переконані продюсери. Вони вже мають намір знімати продовження стрічки.
Бюджет усього українського «Синевира» — вісімсот тисяч доларів. Стільки коштував знімальний день американського «Аватара». Це тому, що наше кіно зняте за новішими технологіями, пояснюють його творці.

БРАТИ КОЕНИ ЗАПРОСИЛИ ТІМБЕРЛЕЙКА У СВІЙ ПРОЕКТ
Співак, який дедалі частіше з'являється на екранах, отримав пропозицію, від якої неможливо відмовитися, повідомляє 24tv.com.ua. Проект знаменитих режисерів стане четвертим фільмом і чи не найважливішим для Джастіна за останній рік. Актор виконає одну з головних ролей у картині «Всередині Льюїна Девіса».
Відомо, що події у стрічці розгортаються в Нью-Йорку на початку 60-х років. У сюжеті розповідається про життя фолк-музиканта Дейва ван Ронка. Тімберлейк утілить на екрані товариша головного персонажа Джима. У ролі його дружини буде Кері Малліган.
Нагадаємо, співак-актор цього року брав участь у таких проектах, як «Училка», «Секс по дружбі» і «Час». Зйомки у фільмі братів Коенів «Всередині Льюїна Девіса» розпочнуться у Великому Яблуці в січні 2012 року.
також у паперовій версії читайте:
  • ВІДОМО ІМ'Я ГЕРОЯ ДРУГОГО СЕЗОНУ «ХОЛОСТЯКА»
  • РЕЙТИНГ НАЙДОРОЖЧИХ ЗІРКОВИХ РОЗЛУЧЕНЬ
  • ФЕНОМЕНОМ КРАЇНИ СТАВ АРТЕМ ТИХЕВИЧ
  • ВИННИМ У СМЕРТІ ДЖЕКСОНА ВИЗНАЛИ ЙОГО ЛІКАРЯ
  • РОМАН ПРО ЕДУАРДА ЛИМОНОВА ОДЕРЖАВ ФРАНЦУЗЬКУ НАГОРОДУ
  • ПРЕМ'ЄРА ТРЕЙЛЕРА «МАДЕМУАЗЕЛЬ ЖИВАГО» АЛАНА БАДОЄВА
  • LADY GAGA ОТРИМАЛА НАЙБІЛЬШЕ ПРЕМІЙ MTV EMA
  • БІЛАН НАПИСАВ МЕМУАРИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».