Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
У «ПІСОЧНИЦІ ДЛЯ ДОРОСЛИХ» ГРАЮТЬСЯ ЕКСКАВАТОРАМИ
У Лас-Вегасі (США) дорослі можуть почувати себе як діти — там побудували атракціон Dig This, повідомляє tsn.ua. Це та сама пісочниця, тільки для повнолітніх і багатих.
За прикладом лопаток у дитячій пісочниці, у дорослій — землерийні машини, що стали атракціоном для любителів гострих відчуттів. Сюди пускають з 14 років. Водійські права не потрібні. Проте без інструктажу на майданчик не потрапиш.

Розвага починається з уроку в класі: інструктори навчають азів керування машинами і розтлумачують техніку безпеки. Заняття на майданчику стартують з інструктажу безпосередньо в кабіні й надалі відбуваються під керівництвом тренерів — гравці чують їхні поради в навушниках.
Найдешевший сеанс Mini Dig коштує 210 дол. і розрахований на півтори години. Найдорожчий Mega Dig — найтриваліший — оцінено в 750 дол. Найпопулярніший варіант — тригодинний Big Dig за 400 дол. Крім того, діють корпоративні програми тимбілдингу і низка спеціальних пропозицій.
А почалося все з фінансової кризи. Звичайний американський підприємець 45-річний Ед Мамма вирішив використати техніку, що стояла без діла. Колись Ед будував власний будинок у Колорадо і на кілька днів орендував екскаватор. Несподівано для себе він тоді отримав від техніки величезне задоволення, тож побачив потенціал для нового бізнесу й у грудні 2007 року відкрив першу «пісочницю для дорослих» у своєму рідному місті Стімбот-Спрінгс.
«Коли з'ясувалося, що задля цього атракціону люди готові їхати за тридев'ять земель, ми вдосконалили нашу бізнес-модель, гарненько підготувалися і відкрилися вже в Лас-Вегасі. Адже люди приїжджають сюди, щоб пограти, так що це — ідеальне місце, тут у нас безмежні можливості»,— розповідає Мамма.

ПЕРЕТВОРИЛА СЕБЕ НА ВАМПІРА
33-річна жителька Мексики Марія Хосе Крістерна знана як жінка-вампір — і для цього є всі підстави. Все її тіло вкрито татуюваннями, крім того, вона імплантувала собі ікла, а також титанові пластини в ділянку лоба і скронь у формі рогів, повідомляє tsn.ua.
«Роги на голові — символ сили, їх уставили без анестезії, — хвалиться вона. — Ікла я зробила, тому що в дитинстві любила вампірів. Змінила також колір очей на той, який завжди хотіла».
Поки її трансформацію ще не завершено: Марія хоче вкласти імплантати ззаду на голові.
«Татуювання — мій шлях до безсмертя або до того, щоб справді стати вампіром і не помирати. Для цього я залишаю роботу інших людей на своїй шкірі», — пояснила вона.
А починалося все тривіально. У консервативній католицькій родині дівчинки дотримувалися суворих релігійних поглядів. Мабуть, через свій протест Марія вирішила піти іншим шляхом: спочатку був пірсинг, потім татуювання, пізніше ікла-імплантати, тепер роги.
За освітою жінка — юрист, тільки працювати за фахом не може через «непрезентабельний» зовнішній вигляд. Вона рано вийшла заміж — у 17 років, зараз у неї четверо дітей.
Оскільки з кар'єрою юриста не склалося, Марія займається тим, що їй найбільше подобається,— відкрила тату-салон.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».