Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ПОЛ МАККАРТНІ ОДРУЖИВСЯ ВТРЕТЄ
У центрі Лондона відбулася весільна церемонія легендарного учасника The Beatles, сера Пола Маккартні та американки Ненсі Шевелл, повідомляє РІА «Новости». Цей шлюб для одного з найзнаменитіших музикантів світу — третій.

Усередині дня 9 жовтня наречені прибули до ратуші Old Marylebone неподалік Бейкер-стріт. Приблизно за годину після цього вони з'явилися на сходинках відділу реєстрації шлюбів, і запрошені обсипали їх пелюстками білих троянд. Потім вони на якийсь час затрималися перед об'єктивами журналістів, привітали шанувальників і сіли в машини. Біля будинку ратуші зібралося близько двохсот прихильників Пола Маккартні. Незадовго до церемонії до ратуші також приїхав другий учасник гурту Рінго Старр.
Сукню для нареченої Пола пошила донька музиканта, відомий британський модельєр Стелла Маккартні.
Очікується, що після весілля Шевелл оселиться у Великій Британії й відмовиться від своєї роботи в США. Вона — представниця бізнес-еліти країни, входить до ради директорів Транспортного управління Нью-Йорка і є віце-президентом сімейної приватної транспортної корпорації, куди належить New England Motor Freight.
Перша дружина Маккартні — Лінда — померла від раку 1998 року. Цей шлюб тривав близько 30 років, у них народилося троє дітей. 2002-го Маккартні одружився з колишньою моделлю Хезер Міллс, проте їхні взаємини тривали недовго — в травні 2006 р. почалися слухання про розлучення, а в 2008-му шлюб було розірвано. Міллс відсудила у свого знаменитого чоловіка 24,3 млн фунтів стерлінгів (37,6 млн доларів США). З Ненсі він почав зустрічатися 2007 року.
Дата весілля Пола Маккартні має особливе значення, оскільки 9 жовтня — це день народження ще одного «бітла», Джона Леннона, якому цьогоріч виповнився б 71 рік.

КЕЙКО МАТСУЇ ЗНОВУ В УКРАЇНІ
Кейко Матсуї виступить на підтримку нового альбому The Road... у супроводі камерного оркестру на сцені столичного НП «Україна» 31 жовтня (19:00). Крім Києва, побачити і почути улюбленицю української публіки можна буде 28 жовтня у Львові, 1 грудня — у Харкові, 2 грудня — у Дніпропетровську, 3 грудня — в Одесі.
Кейко — одна з найвідоміших виконавиць сучасного джазу, котра підкорила публіку усього світу легкими і вишуканими джазово-орієнтальними мотивами. За останнє десятиліття японська піаністка часто відвідувала Україну із сольними концертами. З першого ж концерту завоювавши публіку, вона щоразу підносить слухачам сюрпризи.
«Я вірю в те, що музика — дарунок Господа чи Всесвіту, посланий нам, щоб ми могли відчути єднання з його допомогою»,— вважає вона.
25 січня цього року рекордингова компанія Shanachie Entertainment випустила у світ довгоочікуваний, зроблений самостійно, 22-й альбом виконавиці The Road..., що є захопливою колекцією жагучих, емоційних і екзотичних мелодій. Це перший за чотири роки диск Кейко, який доповнює попередній Moyo 2007-го, натхненний Південною Африкою.
«Такий довгий період між випусками альбомів трохи незвичний для мене. Момент, коли почали запис цього диска, був дивом»,— говорить Матсуї.
«Я постійно на гастролях, але намагаюсь повсякчас підтримувати свою родину», — додає красуня та матуся двох дітей.
«Перед тим як починати цей проект, багато часу думала про душу. Нині я на новому шляху. Вважаю, що життя чудове...» — це дослідження душі Кейко і визначає характер альбому.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАКІРА — РАДНИК ОБАМИ
  • ПОВЕРНЕТЬСЯ ДО АКТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  • FORBES НАЗВАВ НАЙБАГАТШИХ ЖІНОК ШОУ-БІЗНЕСУ
  • ОТРИМАЛИ ТИТУЛ ЛЕГЕНДАРНОЇ ГРУПИ
  • SONY PICTURES ЗНІМАТИМЕ НОВИЙ ФІЛЬМ ПРО ЗОРРО
  • НАЙКРАЩУ КОРОТКОМЕТРАЖКУ ОБИРАЛИ ГЛЯДАЧІ З УСЬОГО СВІТУ
  • РОУЕН АТКІНСОН БІЛЬШЕ НЕ ГРАТИМЕ МІСТЕРА БІНА
  • У «ФОРСАЖ» ПОТРАПИТЬ ДЖЕЙСОН СТЕТХЕМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».