Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ШВАРЦЕНЕГГЕР У РОЛІ КОВБОЯ
У вересні планують розпочати роботу над вестерном «Остання битва», головну роль у якому зіграє Арнольд Шварцнеггер, повідомляє lenta.ru. Відомо, що фільм, бюджет якого становитиме 30 млн доларів, побачить світ 2012 року. Режисером буде кореєць Джи Вон Кім, для якого ця стрічка стане першим англомовним проектом.

Із сюжету глядачі дізнаються про життя старого ковбоя, який змушений захищати власне містечко.
63-річний актор та екс-губернатор штату Каліфорнія планував відкласти роботу в кіно у зв'язку з розлученням зі своєю дружиною Марією Шрайвер. Останньою стрічкою, у якій з'явився Шварценеггер, були «Нестримні» 2010 року.

ПІДПИСАВ КОНТРАКТ НА УЧАСТЬ У «ПІРАТАХ-5»
Не встигла четверта частина «Піратів Карибського моря» прогриміти в кінотеатрах, як її творці розпочали підготовку до зйомок п'ятої, повідомляє 24tv.com.ua. Відомий актор Джонні Депп підписав контракт на учать у новому фільмі кіноепопеї.
Нагадаємо, у травні виконавець ролі Джека Горобця говорив, що бажає перепочити від цієї франшизи та, вочевидь, передумав.
«Треба трохи почекати. Фільми мають бути особливими для глядача — точнісінько так, як і вони є особливими для мене», — сказав тоді актор.
Продюсер Джері Брухаймер розповів, що сценарій наступної частини готовий — його написав Террі Россіо. Робота автора Деппу сподобалася, тому він і розпочав зі студією перемови. Зазначимо, на піратських пригодах актор заробив близько 350 млн доларів.

ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТРЕЙЛЕР ДО «ШЕРЛОКА ХОЛМСА-2»
Компанія Warner Bros презентувала трейлер до другої частини «Шерлока Холмса», повідомляє 24tv.com.ua. Фільм, режисером якого знову виступив Гай Річі, отримав назву «Гра тіней». Картина розповідає про нові пригоди головних персонажів — детектива Шерлока Холмса та його вірного друга доктора Ватсона.
Цього разу героям доведеться зустрітися зі смертельною небезпекою. У всіх їхніх бідах слід винуватити злого професора Моріарті. Кримінальний геній знову спробує знищити Холмса. У фільмі з'являється також два нові персонажі — таємнича ворожка Сім і брат Холмса — Майкрофт.
У динамічному трейлері також можна почути чудові діалоги між детективом та його другом, сповнені фірмового англійського гумору. Картину знято у неповторному «річівському» стилі.
Головні ролі вдруге поспіль дісталися Роберту Дауні-молодшому та Джуду Лоу. У стрічці також з'являться Рейчел Макадамс, Стівен Фрай та Нумі Рапас. Світова прем'єра фільму запланована на 16 грудня.
також у паперовій версії читайте:
  • УДОСТОЄНА ЗВАННЯ ОФІЦЕРА ПОЧЕСНОГО ЛЕГІОНУ ФРАНЦІЇ
  • ВЛАШТУВАВ ІНСТАЛЯЦІЮ У БЕЛЬГІЙСЬКОМУ ЗАМКУ
  • ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС І МАРК ЕНТОНІ РОЗЛУЧАЮТЬСЯ
  • НАПИСАЛА SMS-МЕМУАРИ
  • УЧАСНИКИ THE BEATLES ВИСТУПЛЯТЬ НА ОЛІМПІАДІ-2012
  • УСТАНОВИЛИ ГІГАНТСЬКУ СТАТУЮ МЕРИЛІН МОНРО
  • ЗНІМАТИМЕ НОВІ «ЗОРЯНІ ВІЙНИ»
  • НА ЧЕСТЬ КУРТА КОБЕЙНА НАЗВУТЬ МІСТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».