Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
«ПІРАТИ» ЗІБРАЛИ У ПРОКАТІ ПОНАД МІЛЬЯРД ДОЛАРІВ
Останні на сьогодні «Пірати Карибського моря» зібрали понад мільярд доларів у світовому прокаті, повідомляє 24tv.com.ua. Четверта частина відомої кіноепопеї під назвою «На дивних берегах» опинилася таким чином у списку найкасовіших фільмів усіх часів. Кінохіт посів сьому позицію. Слід зазначити, що другий фільм популярної франшизи «Скриня мерця» посідає у рейтингу четверту позицію. Однак, якщо враховувати касові збори фільму за межами США, він поступається лише «Аватару» та «Титаніку».

Нагадаємо, «Пірати Карибського моря-4» вийшли у прокат у травні нинішнього року. У цій серії Джек Горобець занурюється у пошуки фонтану вічної молодості. Головні ролі у картині виконали Джонні Депп, Пенелопа Крус, Джеффрі Раш і Йен Макшейн.

ЗІРКА ДЛЯ ДЖЕН
Американська актриса Дженніфер Еністон залишила відбитки своїх долонь на знаменитій голлівудській Алеї слави біля китайського театру Граумана в Лос-Анджелесі, повідомляє tsn.ua. Її супроводжували бой-френд Джастін Теру, близька подруга Челсі Хендлер та актор Джейсон Бейтман, який знявся разом з Еністон у новій комедії «Нестерпні боси».
«Я ніколи навіть у своїх найсміливіших мріях не могла уявити, що опущу своє тіло в цемент», — пожартувала з цього приводу акторка.
Дженніфер Еністон прославилася завдяки ролі Рейчел Грін у телесеріалі «Друзі», за яку вона удостоєна премій «Еммі» та «Золотий глобус». Найуспішнішим її фільмом є «Брюс всемогутній» (2003 рік).
2000-го актриса вийшла заміж за актора Бреда Пітта, за п'ять років вони розлучилися.

ДЖОЛІ Й ПАРКЕР— НАЙБАГАТШІ
Анджеліна Джолі й Сара Джесіка Паркер заробили від травня 2010-го до травня цього року по 30 млн доларів і стали найвисокооплачуванішими актрисами Голлівуду, повідомляє NEWSru.ua. Щорічний список, у якому значаться імена десяти найбагатших кінодів «фабрики мрій», опублікував впливовий американський журнал Forbes.
За його даними, фінансове становище Джолі допомогли зміцнити шпигунський бойовик «Солт» і драма «Турист», де вона знімалася разом із Джонні Деппом. Обидві картини, хоч і не мали великої популярності в США, зібрали в прокаті 300 млн і 280 млн доларів здебільшого завдяки інтересу зарубіжних глядачів, зауважує видання.
Успіхи Сари Джесіки Паркер на професійному терені виявилися скромними — фільм «Секс у великому місті-2» приніс творцям 290 млн доларів. Однак актриса випускає власну серію парфумів, що також приносить їй значний дохід, та заробляє на рекламі.
Цей список торік очолювала Сандра Баллок, яка тепер опустилася на дев'яту позицію з 15 млн доларів.
Далі у списку: Дженніфер Еністон (28 млн), Різ Візерспун (28 млн) і Джулія Робертс (20 млн). Джен назбирала таку суму завдяки фільмам «Полювання на колишню» та «Дружина напрокат». Крім того, вона досі отримує прибутки від телесеріалу «Друзі». У свою чергу, Візерспун, картина якої «Як знати...» провалилася цьогоріч у прокаті, поповнила свій бюджет завдяки солідному авансу за участь у комедії «Значить, війна». Джулія Робертс знялася у стрічці «Ларрі Краун», режисером та виконавцем головної ролі в якій виступив Том Хенкс. Картина виходить в український прокат 21 липня. Зазначимо, перша реакція критиків на фільм була негативною.
За ними розмістилися: Крістен Стюарт (20 млн доларів), котра зіграла в продовженні вампірської саги «Сутінки. Затемнення», Кетрін Хейгл (19 млн) і Кемерон Діас (18 млн). Замикає почесний перелік Меріл Стріп, заробітки якої за рік Forbes оцінює в 10 млн доларів.


також у паперовій версії читайте:
  • ШЕРОН СТОУН — АФРОДІТА
  • КОНКУРС НА НАЙЛІПШУ ІЛЮСТРАЦІЮ ДО ПІСНІ
  • JAY-Z ВІДКРИЄ БЛАГОДІЙНИЙ РЕСТОРАН
  • НАЙГАРНІША СЕРЕД ЖИВИХ
  • Х'Ю ЛОРІ— НОВЕ ОБЛИЧЧЯ L'OREAL
  • НАЙКРАЩИЙ КЛІП УСІХ ЧАСІВ
  • СТВОРИВ ОБКЛАДИНКУ ДЛЯ АЛЬБОМУ RED HOT CHILI PEPPERS

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».