Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
КЛИЧКО — ХЕЙ: МОМЕНТ ІСТИНИ
Лічені години залишаються до поєдинку, який уже давно став у боксерському світі відчутним подразником як для фахівців, так і для простих уболівальників. Після стількох гучних слів, погроз та обіцянок знищити опонента британець Девід Хей та українець Володимир Кличко нарешті зустрінуться на рингу.

Цієї суботи на гамбурзькій «Імтех-арені» може збутися найзаповітніша спортивна мрія братів Кличків: вони мають реальний шанс зібрати в межах родини всі чотири найпрестижніші чемпіонські пояси. До колекції залишилося долучити титул WBA, яким нині володіє Хей.
У понеділок суперники вже провели заключну прес-конференцію перед боєм. Родзинкою зустрічі стала дуель поглядів, після якої командам довелося розтягувати Володю й Девіда, аби уникнути бійки між ними. Хмизу в багаття підкинув Кличко-молодший — написав на руці число 50 і продемонстрував Хеєві: мовляв, у мене 49 перемог нокаутом, і ти — наступний.
Британець почав огризатися, тож бій ледве не відбувся раніше запланованого терміну. «Якби ми були тваринами, то я був би леопардом, а Володимир — нікчемним віслюком»,— зухвало заявляв Хей напередодні прес-конференції. «Це не змагання із лоскоту і не бій подушками, а справжня війна. І ви побачите одну з найбрутальніших страт боксера за останні роки»,— сказав Девід уже на зустрічі з журналістами.
Українець, у свою чергу, пообіцяв згодувати Хеєві його ж футболку, на якій намальований сам британець, що розбиває опонента. Чиї погрози виявляться вагомішими, стане відомо увечері 2 липня. Як повідомили організатори, за подією стежитимуть глядачі зі 150 країн світу. А скільки кожен із боксерів заробить за один бій, наразі не розголошують.
також у паперовій версії читайте:
  • ДВІ БРОНЗИ НА ВСІХ
  • ФЕДЕРЕР НЕ ПОВТОРИТЬ ДОСЯГНЕНЬ САМПРАСА
  • ХЕТ-ТРИК «ЧЕРВОНОЇ ФУРІЇ»
  • ЄВРО — ЗА 750 МІЛЬЙОНІВ
  • ПЕРШИЙ МАТЧ— ІЗ НІМЦЯМИ
  • МІНУС СІМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».