Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ДЖАЗ-Ф'ЮЖН НАЙВИЩОГО ҐАТУНКУ
У Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) 13 липня о 20:00 у межах серії «Музика справжнього смаку» відбудеться концерт відомої американської джаз-ф'южн групи Mike Stern Band.

Майк Стерн — один із найвідоміших ф'южн-гітаристів свого покоління. Музикант записав понад десяток успішних сольних альбомів, гастролював і працював у студії з багатьма відомими групами й музикантами: від Blood, Sweat & Tears і Майлза Девіса до Steps Ahead і Yellowjackets. Проекти, лідером яких був гітарист, п'ять разів номінували на найпрестижнішу музичну премію Grammy.
Квартет Майка Стерна відвідає Київ удруге (вперше колектив виступив тут на фестивалі Jazz in Kiev-2009), але цього разу трохи в іншому складі. До української столиці знову приїде видатний барабанщик Дейв Векл, на бас-гітарі гратиме постійний учасник квартету Том Кеннеді, а як спеціальний гість Україну вперше відвідає знаменитий французький джазовий скрипач Дідьє Локвуд.

МІШЕЛЬ ОБАМА ДЕБЮТУЄ В КІНО
Перша леді США зіграє невелику епізодичну роль у сіткомі iCarly, що користується великою популярністю в американських підлітків, повідомляє Укрінформ. У ньому розповідається про те, як дівчинка на ім'я Карлі разом зі своїми друзями Семом і Фредді створила в Інтернеті розважальне веб-шоу iCarly.
Дебют Мішель Обами як кіноактриси відбудеться у січні наступного року в новому сезоні серіалу. Епізод, у якому вона візьме участь, сценаристи спеціально написали для першої леді США, котра використовує цю можливість для просування свого проекту допомоги американським військовослужбовцям Joining Forces. Сітком продюсує Ден Шнайдер, творець низки культових американських серіалів.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЗВАНО НОМІНАНТІВ НА АЛЕЮ СЛАВИ
  • АМЕРИКАНСЬКА КІНОПРЕМІЯ «ОСКАР» ЗМІНИЛА ПРАВИЛА
  • АНОНСОВАНО ЗАПУСК ТЕМАТИЧНОГО САЙТА ПРО ГАРРІ ПОТТЕРА
  • СУКНЮ МОНРО ПРОДАЛИ ЗА РЕКОРДНУ СУМУ
  • ТОМ КРУЗ ЗІГРАЄ ПОПУЛЯРНОГО ГЕРОЯ ДЕТЕКТИВІВ
  • НАЗВАНО ДАТУ ВИХОДУ «САМОТНЬОГО РЕЙНДЖЕРА»
  • ВІДКРИЄ В ПАРИЖІ КЛУБ У СТИЛІ МАЛХОЛЛАНД-ДРАЙВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».