Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НА ШОУ ОПРИ ПОЇДЕ УКРАЇНКА
У шоу Опри Вінфрі візьме участь переможниця телепроекту «Україна має талант» художниця по піску з Євпаторії Ксенія Симонова, повідомляє 24tv.com.ua. Вона отримала запрошення приїхати в травні до Чикаго для участі в одній із заключних телепередач під час свого візиту в Сідней. В Австралії художниця виступила на гала-концерті симфонічного оркестру YouTube-2011.

У жовтні 2009 року британська газета The Daily Telegraph повідомила, що відео переможниці українського талант-шоу, яке стало веб-сенсацією, переглянуло понад два мільйони осіб.
«Ксюша стала відома всьому світу завдяки цій відеомережі, тому не роздумуючи, погодилася приїхати до Сіднея. Під час перельоту нас спіткала невдача — розбилося скло, на якому Ксенія малює піском. Однак, на щастя, після приїзду в Сіднейській опері швидко вирішили нашу проблему»,— розповів чоловік 25-річної мисткині й водночас її продюсер Ігор Паскар.

ЕЙФЕЛЕВА ВЕЖА СТАНЕ МУЗИЧНИМ ІНСТРУМЕНТОМ
Нью-йоркський композитор Джозеф Бертолоцці отримав від компанії, що керує Ейфелевою вежею, дозвіл на використання символу Парижа як музичного інструмента, повідомляється в блозі The New York Times.
Бертолоцці дозволили записати звуки, які він отримає під час перкусії. Потім із цих звуків буде створено музичну композицію. Кінцевою метою Бертолоцці є її живе виконання на Ейфелевій вежі.
Американцеві не вперше використовувати знамениту архітектурну споруду як ударний інструмент. Раніше він витягував звуки з мосту Франкліна Рузвельта через Гудзон.
За словами Бертолоцці, компанія, що відповідає за знамениту паризьку будову, зазначила, що нічого не має проти живого концерту, проте не дала жодних обіцянок. Музикант уже почав збирати гроші на виступ, який він сподівається дати 2014 року, коли Ейфелева вежа відзначатиме 125-літній ювілей.
також у паперовій версії читайте:
  • МЕГ РАЙАН СТАНЕ РЕЖИСЕРОМ
  • ПРЕМІЯ GRAMMY ПОЗБУЛАСЯ ТРЬОХ ДЕСЯТКІВ НОМІНАЦІЙ
  • ПРОДАНО МАЛЮНОК ЗІ СТРІЧКИ «ТИТАНІК»
  • НА БАНКНОТАХ НАДРУКУЮТЬ ПОРТРЕТ ГРЕТИ ГАРБО
  • АГЕНТ «007» ВИРУШИТЬ ДО АФРИКИ
  • МІК ДЖАГГЕР ШУКАЄ АКТОРІВ ДЛЯ СВОЄЇ КОМЕДІЇ
  • ТРІУМФАТОРИ ЦЕРЕМОНІЇ COUNTRY MUSIC AWARDS
  • УСТАНОВЛЕНО МОНУМЕНТИ ВІДОМИМ ВИКОНАВЦЯМ
  • ЄВА ЛОНГОРІЯ ПРЕЗЕНТУВАЛА КУЛІНАРНУ КНИГУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».