Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
САЙТ ЗНАЙОМСТВ ДЛЯ СХОЖИХ МІЖ СОБОЮ ЛЮДЕЙ
Американка Крістіна Блум запустить сайт знайомств для людей, котрі шукають партнера, що зовні був би схожий на них самих, повідомляє lenta.ru. Жінка вирішила відкрити такий сайт після того, як розлучилася й закохалась у чоловіка, що виявився схожим на неї.
Крістіна зізналася, що спочатку не помічала, що вона та її новий обранець схожі. Проте друзі все частіше вказували їй на це. Тому вона зацікавилася питанням: чи залежить щастя в особистому житті від зовнішньої подібності партнерів і почала шукати пари, що складалися зі схожих людей.

У результаті Блум дійшла висновку, що багатьох справді приваблюють люди зі схожими рисами обличчя. Врешті-решт вона вирішила, що відкриє сайт знайомств для тих, хто дотримується такої самої думки. Нещодавно вона зареєструвала домен FindYourFaceMate.com, де буде запущено відповідний сайт знайомств.
За словами Блум, на FindYourFaceMate.com можна буде завантажити свою фотографію, а потім програмне забезпечення ресурсу проаналізує її й підшукає схоже зображення. При аналізі даних будуть враховувати особливості рис і форми обличчя.
Нагадаємо, торік мільйонер Джеймс Ховард став засновником сайту знайомств для непривабливих людей TheUglyBugBall.co.uk.
«Більша частина населення Британії — потворна, й це сумний факт»,— говорить мільйонер, який наполягає на тому, що негарні люди заслуговують на щастя не менше, ніж гарні.

ПОСТАВИВ НА ПЕРЕГОНАХ ДВА ФУНТИ, ВИГРАВ ПІВТОРА МІЛЬЙОНА
Житель британського міста Ексетер виграв півтора мільйона фунтів стерлінгів (2,43 млн дол.), поставивши на перегонах лише два фунти, повідомляє газета Telegraph. Шістдесятирічний Стів Вітелі ходить на перегони двічі на рік. Цього разу він поставив гроші на так званий джек-пот тоталізатора: обрав переможців у шести заїздах. Із кожним заїздом кількість претендентів на джек-пот зменшується, і якщо ніхто не вгадує всіх переможців, то призову суму переносять на наступний раз.
Переможця першого заїзду правильно назвали 363 тис. учасників, у другому раунді їхня кількість скоротилася до 9076 осіб. Переможців трьох заїздів вгадала 571 особа, чотирьох — лише сім. Вітелі став єдиним, хто точно назвав переможців решти перегонів. Навіть більше, у фінальному заїзді Вітелі вибрав як переможця Джессіку Лодж, жокея, який раніше жодного разу не вигравав на перегонах.
Досі найбільшим виграшем Вітелі були триста фунтів стерлінгів. Щасливчик сказав, що не має наміру жити на виграні гроші, а продовжуватиме працювати інженером.
Раніше повідомляли про 63-річну Джоан Гінтер, жительку американського міста Бішоп, що поблизу Лас-Вегаса, котра виграла в лотерею 9,4 млн доларів. Як виявилося, вона виграє мільйонні суми вже вчетверте за 17 років. Нині її загальний виграний капітал — понад 21 млн доларів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».