Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ЗНОВУ ОДРУЖИЛИСЯ ЗА ПІВСТОЛІТТЯ ПІСЛЯ РОЗЛУЧЕННЯ
У Британії 90-річна Елcі Данн (Харпер) вийшла заміж за свого колишнього чоловіка, 93-літнього Леслі Харпера, за 57 років після того, як вони розлучилися, повідомляє tsn.ua.
Перше весілля Харперів відбулося 1941-го, подружжя прожило разом до 1954 р. У них народилася дочка. Розірвавши шлюб, вони не бачилися один з одним до 2004-го, коли Харпер подумав, чому б не сходити провідати Елсі.

Незабаром після цієї зустрічі пара вирішила возз'єднатися. «У мене є ідея. Давай одружимося»,— сказав Харпер, сидячи в кріслі у будинку колишньої дружини.
Чергове весілля відбулося в Брідлінгтоні. «Ми неначе ніколи не розлучалися»,— наголосила наречена.
Вона зізналася, що другий шлюб із першим чоловіком їй подобається більше від попереднього. «Цього разу все набагато краще. Ми сміємося щодня»,— розповіла Елcі.

ВІДДАЄ ПЕРЕВАГУ В'ЯЗНИЦІ ПЕРЕД ДОМАШНІМ АРЕШТОМ
В Італії 30-річний чоловік попросився до в'язниці, віддавши перевагу останній перед домашнім арештом, повідомляє РБК-Україна.
Він потрапив під домашній арешт строком на півроку за бійку з правоохоронцем. Проте через короткий термін хуліган прийшов до поліцейського відділку і попросив посадити його за ґрати. За словами адвоката засудженого, той не може залишатися наодинці зі своїм дідусем. Юрист додав, що не знає конкретної причини такої неприязні.
Проте днями суд постановив, що правопорушник повинен повернутися під домашній арешт. Більше того, йому збільшили термін за втечу — тепер він має відсидіти ще майже три місяці.
Зазначимо, що випадки, коли люди втікають від своїх близьких до в'язниці,— не рідкість. Аналогічний інцидент стався 2009 року також в Італії: житель острова Сицилія, засуджений до домашнього арешту, попросив посадити його до в'язниці, тому що стомився від сварливої дружини, яка постійно влаштовувала йому скандали. Однак і в цьому випадку суд не пішов назустріч чоловікові, зобов'язавши його повернутися додому.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • ФАКТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».