Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
КІНОДІЯЧІ, ЯКІ ТОРІК ЗАРОБИЛИ НАЙБІЛЬШЕ
Журнал Vanity Fair опублікував рейтинг топ-40 кінодіячів — акторів, режисерів і продюсерів, які заробили 2010 року найбільше. Очолює список вдруге поспіль творець «Титаніка» та «Аватара» Джеймс Кемерон. Він заробив 257 млн дол., із них 248 млн йому приніс «Аватар».
На другому місці — актор Джонні Депп, який за фільми «Аліса в Країні чудес», «Турист» і «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» отримав близько 100 млн дол. За участь у «Піратах» Депп узяв аванс — 35 млн дол.

Третє місце виборов Стівен Спілберг із результатом 80 млн дол. З них 50 млн він заробив завдяки участі в будівництві тематичного розважального парку студії Universal, 20 млн одержав як аванс за майбутню екранізацію книги Майкла Морпурго «Бойовий кінь», а 10 млн йому принесли старі проекти. Про те, скільки Спілберг заробив, продюсуючи картини «Залізна хватка» і «Потойбічне», не повідомляють.
На четвертому місці списку — Крістофер Нолан із 71,5 млн дол. Першу п'ятірку замикає Леонардо ді Капріо з результатом 62 млн дол., із яких 59 млн йому принесла участь у фільмі Крістофера Нолана «Початок».

ДЕМІ МУР І ЕШТОН КАТЧЕР ПРОДАВАТИМУТЬ НАРУЧНИКИ
Голлівудські актори вже подбали про подарунки на свято всіх закоханих. Пара розробила власну ювелірну прикрасу, повідомляє 24tv.com.ua.
За допомогою ювеліра Джека Вартаняна актори зробили золоті наручники, щоправда, на шию. Такі підвіски, за задумом творців, мають два значення. По-перше, вони символізують кохання і міцний зв'язок двох осіб; по-друге, покликані привернути увагу до проблеми дитячого сексуального рабства, якою Демі Мур і Ештон Катчер займаються давно.
Вартість «валентинок» від Демі Мур і Ештона Катчера коливається від 710 до 2140 доларів. Їх виготовлено з жовтого, білого й червоного золота, деякі оздоблені білими і чорними діамантами.
Половину грошей, виручених від продажу цих ювелірних виробів, буде скеровано у фонд Демі Мур і Ештона Катчера, створений для боротьби з дитячим сексуальним рабством.
також у паперовій версії читайте:
  • ГАРРІ ПОТТЕР ЗБИРАЄ НАГОРОДИ
  • СЦЕНАРИСТИ НАГОРОДИЛИ «СОЦІАЛЬНУ МЕРЕЖУ» І «ПОЧАТОК»
  • ЗА РЕКЛАМУ ЧАЮ ОТРИМАЄ МІЛЬЙОН ДОЛАРІВ
  • «ПЛІТКАРКА» — НАЙБАЖАНІША ЖІНКА РОКУ
  • ГЛЮКОЗА ЗАПИСАЛА АНГЛОМОВНИЙ СИНГЛ
  • ФІЛЬМ ВУДІ АЛЛЕНА ВІДКРИЄ КАННСЬКИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ РОМАН СТІВЕНА КІНГА ПРО КІНЕЦЬ СВІТУ
  • ЛИХОДІЙ ДЛЯ БОНДА
  • СХУДНЕ, ЩОБ ЗІГРАТИ ВАМПІРА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».