Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МОЛОДША СЕСТРА ОЛСЕН — СЕНСАЦІЯ SUNDANCE
Елізабет Олсен, молодша сестра знаменитих актрис Мері-Кейт і Ешлі Олсен, стала сенсацією міжнародного кінофестивалю незалежного кіно Sundance (США), повідомляє korrespondent.net. Вона ще не настільки відома, як її сестри-близнючки, але після дебюту на кінофестивалі папараці можуть звернути свою увагу на неї.

На Санденсі цього року представлено відразу два фільми за її участю: трилер «Тихий будинок» Кріса Кентіса і захоплива драма «Марта Марсі Мей Марлен» Шона Даркіна. Наступним проектом актриси буде роль у трилері за участю Роберта Де Ніро і Сігурні Вівер «Червоні вогні».
Ліззі на три роки молодша за Мері-Кейт і Ешлі, які стали зірками ще в дитячому віці, зігравши в американському телешоу 90-х «Повний будинок». Вони знялися у низці фільмів і випустили колекцію DVD, що викликала захоплення дівчаток у всьому світі, а потім запустили власну лінію одягу та багато інших продуктів.
Елізабет, як і сестри, почала грати ще дитиною, але не в серіалах, а в аматорському театрі. Далі вступила до Нью-Йоркського університету, щоб стати професійною театральною акторкою. Олсен-молодша зблизька бачила зворотний бік слави сестер, коли їх переслідували фотографи і таблоїди, і вирішила уникати такої популярності.
Проте тепер Елізабет надумала вийти з «тіні» сестер, що їй вже вдалося зробити принаймні у світі незалежного кінематографа. Щоб завоювати Голлівуд, Олсен, імовірніше, доведеться знятися ще в кількох фільмах, але вона стверджує, що готова до цього.
Міжнародний кінофестиваль Sundance, який є головною трибуною для виробників незалежного кіно не лише в США, відбувся в місті Парк-Сіті, (штат Юта) і тривав з 20 до 30 січня 2011 року.

ВРУЧИЛИ ПЕРШИЙ ДИПЛОМ ФАХІВЦЯ З THE BEATLES
Ліверпульський університет видав перший диплом магістра в галузі вивчення The Beatles. Документ отримала 53-річна канадська співачка Мері-Лу Захалан-Кеннеді, повідомляє BBC News.
Вона була однією з 12 осіб, що вступили на курс, присвячений The Beatles, який запровадили 2009 року. Мері-Лу стала першою студенткою, яка особисто отримала від університету документ про присудження їй наукового ступеня.
«Курс був непростий, але захопливий. Я дізналася багато нового про те, як The Beatles впливають на різні сфери нашого життя»,— наголосила Захалан-Кеннеді.
У себе на батьківщині Мері-Лу випустила три студійні альбоми. Крім того, в середині 70-х років вона отримала титул канадської королеви краси.
також у паперовій версії читайте:
  • НАГОРОДИ ВІД ГІЛЬДІЇ КІНОАКТОРІВ США
  • ТОМ ХУПЕР— НАЙКРАЩИЙ РЕЖИСЕР
  • У «МАТРИЦІ» МОЖУТЬ З'ЯВИТИСЯ ЧЕТВЕРТА І П'ЯТА ЧАСТИНИ
  • ПРО ПРИНЦА ВІЛЬЯМА ТА ЙОГО НАРЕЧЕНУ ЗНІМУТЬ ФІЛЬМ
  • БРІТНІ СПІРС ОГОЛОСИЛА ДАТУ ВИХОДУ НОВОГО АЛЬБОМУ
  • ШОТЛАНДЦІ НАЗВАЛИ СЬЮЗАН БОЙЛ ЛЮДИНОЮ РОКУ
  • ГЛОБАЛЬНУ СТРІЧКУ «ЖИТТЯ ЗА ОДИН ДЕНЬ» ВИПУСТЯТЬ У ПРОКАТ
  • НАЙРОЗУМНІШІ В ГОЛЛІВУДІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».