Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
РАНЧО МАЙКЛА ДЖЕКСОНА ПЕРЕТВОРЯТЬ НА МУЗИЧНУ ШКОЛУ
Інвестиційна компанія Colony Capital, яка є власником знаменитого ранчо Майкла Джексона «Неверленд» у Каліфорнії, має намір відкрити в маєтку музичну школу. Представники компанії задумали відкрити навчальний заклад на зразок Джульярдської музичної школи у Нью-Йорку, яка є найбільшою в США, повідомляє РІА «Новости».

Найближчим часом Colony Capital планує скласти бізнес-план, а також отримати дозвіл від влади округу. Компанія хоче, щоб школа носила ім'я Майкла Джексона. Навчатися музичної грамоти на колишньому ранчо короля поп-музики будуть і діти, і дорослі. Коледж планують відкрити 2012 року.
Майкл Джексон придбав земельну ділянку площею понад 12 га поблизу міста Санта-Барбара 1988 року. За різними оцінками, її ціна — від 16 до 30 млн доларів. Співак перейменував ранчо в «Неверленд» на честь країни, де жив його улюблений герой дитячих казок Пітер Пен. На території ранчо зведено парк розваг, зоопарк, а також побудовано дві залізниці.

ТОП-10 ЗІРОК-БЛАГОДІЙНИКІВ
Найбільша в США організація, що залучає молодь до благодійних справ DoSomething, склала рейтинг Celebs Gone Good, до якого увійшли найяскравіші представники сучасного шоу-бізнесу, повідомляє tsn.ua. Перше місце посіла Lady GaGa, яка співпрацює з правозахисними організаціями. Однією з головних справ співачки стала боротьба проти політики американських збройних сил «Не питай, не говори», за якою людям, котрі мали стосунки з особами своєї статі, не можна служити в армії.
На другому місці — Аліша Кіс — одна з найактивніших помічників фонду Keep Child Alive. Саме вона придумала акцію «Цифрова смерть», завдяки якій на допомогу дітям вдалося зібрати понад мільйон доларів лише за тиждень.
«Бронза» дісталася Тейлор Свіфт. Після того як у її місті Нешвіллі трапилася повінь, вона пожертвувала на відбудову 500 тис. доларів, а також узяла участь у кампанії із залучення коштів інших людей для допомоги постраждалих. Свіфт цікавиться питаннями освіти і бере участь у масштабній акції Read Now, яка намагається повернути людям інтерес до читання.
На четвертому місці — родина Катчер-Мур. Демі та Ештон підтримують організації, що намагаються вирішити проблему дитячого рабства. Торік пара, подорожуючи світом, спілкувалася з керівництвом різних країн з цього питання.
Еллен Дедженерес (п'ятий рядок) належить до сексуальної меншини, тому присвятила не один ефір своєї програми цій темі. Разом The Trevor Project вона залучає кошти на підтримку представників цих спільнот, які страждають на психічні захворювання.
На шостому місці учасник групи Jonas Brothers Нік Джонас. Він стурбований проблемою діабету і скрізь намагається привернути до неї увагу — у своїх публічних виступах, у власному блозі... І йому це зазвичай вдається.
Актор Метт Деймон, у якого сьоме місце, ще позаторік став співзасновником Water.org — організації, що займається проблемою забезпечення жителів країн, що розвиваються, чистою питною водою. Минулого року Метт їздив до Ефіопії, а також особисто звертався до знаменитостей із проханням пожертвувати гроші на ці цілі.
На восьмому рядку — Леонардо Ді Капріо, котрий торік очолив кампанію фонду порятунку дикої природи WWF Save Tigers Now. Лео пожертвував мільйон доларів і об'їздив усю Азію, де зустрічався з лідерами країн, у яких живуть тигри.
Опру Вінфрі, яка на дев'ятому місці, особливо цікавить освіта. Вона віддала на благодійні цілі 40 млн доларів.
Юний співак Джастін Бібер — десятий. Такої честі хлопець удостоївся за свої спроби зробити світ кращим. Він записав відео, адресоване хворим дітям, пожертвував 150 тис. доларів нью-йоркській дитячій лікарні. Також Бібер продовжує співпрацювати з Pencils of Promise — він має намір і надалі допомагати будувати школи та установи в країнах, що розвиваються, жертвуючи по долару з кожного проданого на свій концерт квитка. А це немалі гроші, враховуючи скільки Джастін виступає і які арени збирає.
також у паперовій версії читайте:
  • ФІЛЬМИ, ЯКІ НАЙЧАСТІШЕ ЗАВАНТАЖУВАЛИ В ТОРРЕНТАХ
  • МАДОННА — КОРОЛЕВА БРИТАНСЬКОЇ ПРЕСИ
  • ДЖАСТІН ТІМБЕРЛЕЙК ПРОМІНЯВ МУЗИКУ НА КІНО
  • THE GUARDIAN НАЗВАЛА НАЙПОПУЛЯРНІШІ КНИГИ РОКУ
  • «ЗЕБРА» З ОБКЛАДИНКИ ПЛАТІВКИ THE BEATLES — НАЦІОНАЛЬНЕ НАДБАННЯ
  • НАЙКРАЩА ПЛАТІВКА ЗА 25 РОКІВ
  • ЛЕОНАРДО ДІ КАПРІО — НАЙПРИБУТКОВІШИЙ АКТОР ГОЛЛІВУДУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».