Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЩО НАЙБІЛЬШЕ ЦІКАВИЛО ЛЮДЕЙ 2010 РОКУ?
Один із найбільших Інтернет-шукачів Yahoo представив свій річний огляд топ-запитів, що відображає інтереси користувачів, повідомляє tsn.ua.
«Як зав'язати краватку?» — таким було топ-запитання, яке користувачі мережі ставили найчастіше. За ним у рейтингу популярності були: «Як скинути зайву вагу?» і «Як правильно цілуватися?».

У гарячу десятку тем, які хвилюють користувачів Yahoo, також потрапили вічне філософське «Що таке кохання?» і зовсім прагматичне «Як зварити яйце?». Найгарячішою новиною року на Yahoo виявилася аварія на платформі BP у Мексиканській затоці, яку багато аналітиків назвали найбільшою екологічною катастрофою. У трійку топ-новин потрапили світовий чемпіонат з футболу і співачка та актриса Майлі Сайрус.
Інакше склався рейтинг запитів зі смартфонів — пріоритетними ключовими словами були Національна футбольна ліга, Леді Гага і Ріанна.
Для канадців найгарячішими інформаційними приводами була зимова Олімпіада у Ванкувері, чемпіонат світу з футболу і шоу «Американський ідол». У Бразилії три верхні рядки зайняли імена футболістів, кумирів нації. Корейці шукали футбол, історію навколо затонулого судна ВПС і смартфон. Британці «висіли» на сайтах лотереї, робочих вакансій і погоди. Італійська Інтернет-спільнота найбільше любить зазирнути на Facebook, сайти комп'ютерних ігор і в гороскоп. Німці вчергове довели національний прагматизм — вони шукали дорожні мапи, прогноз погоди і номери телефонів.
Додамо, що адміністрація сервісу мікроблогів Twitter теж назвала десятку найобговорюваніших трендів 2010 року, повідомляє lenta.ru. Згідно з рейтингом найактивніше тут також обговорювали розлив нафти в Мексиканській затоці. На другому місці знову ж таки — чемпіонат світу з футболу в ПАР. Найпопулярнішою персоною року став співак Джастін Бібер, а найчастіше згадуваним фільмом — «Початок». Потрапив у десятку найпопулярніших трендів і восьминіг Пауль — влітку його обговорювали у зв'язку з точними футбольними прогнозами, а восени — його раптову смерть.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».