Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
УСТАНОВИЛИ ВЕЛОСИПЕДНУ ЯЛИНКУ
У Сіднеї до Різдва створили незвичайну ялинку з велосипедів, які колишні господарі здали на повторну переробку. На те, щоб зібрати таке «святкове деревце», знадобилося вісім тижнів і сто велосипедів. У підсумку вийшла споруда близько семи метрів заввишки, повідомляє 24tv.com.ua.

Усі рами велосипедів майстри пофарбували зеленою фарбою, а колеса — різними кольорами, перетворивши їх на своєрідну подобу ялинкових прикрас. На верхівці ялинки, за традицією, встановили зірку, також зроблену із велосипедів.
Велоялинку зібрали в межах щорічної акції зі створення різдвяного дерева з незвичайних матеріалів, придатних для переробки. Нагадаємо, що торік у Сіднеї було встановлено ялинку з порожніх пластикових пляшок, а позаторік — зі старих крісел.
Додамо, що мережа британських супермаркетів Tesco розробила новий дизайн різдвяної ялинки — штучні половинчасті деревця. Їхня висота — шість футів (1,83 м). Зі слів представників компанії, половинки ялинок можна притулити до стіни, що має сподобатися володарям маленьких квартир і будинків.

ЗВИЧКА ОДРУЖУВАТИСЯ
Закохана пара одружилася 85 разів за півроку і потрапила до Книги рекордів Гіннесса, повідомляє tsn.ua. Марк і Деніз Даффілд-Томаси отримали можливість установити рекорд, коли їх найняла на роботу компанія, що займається організацією весільних подорожей. Молодих людей вибрали із 30 тисяч претендентів і призначили «весільними тестерами».
Основні обов’язки Даффілд-Томасів, які вперше побралися 2008-го, полягали в тому, щоб їздити по світу, одружуватися в різних місцях, а потім надавати роботодавцям звіт про церемонії. На цю роботу парі виділили півроку. Виконувати свої обов’язки закохані розпочали у Нью-Йорку в травні цього року.
За словами молодих, найромантичнішим весіллям для них стала церемонія на курорті в Занзібарі, а найнезвичнішим — одруження в Ірландії, де їм довелося укладати шлюб у кімнаті, де температура сягала мінус 43° за Цельсієм.
«Ми змогли витримати лише три хвилини. Цілувалися в спеціальних захисних масках — інакше б ми прилипли одне до одного», — розповіла Деніз.
Крім США, Ірландії та Занзібару, Марк і Деніз відвідали Австралію, Таїланд, Маврикій, Індонезію, Йорданію та інші країни. Тепер, коли робота пари як «весільних тестерів» завершилася, вони мають намір повернутися до своїх звичайних професій.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».