Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
САНДРА БАЛЛОК — «ЖІНКА РОКУ»
Американський журнал People, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, склав рейтинг головних героїв 2010 року. До списку потрапили актори, музиканти, політики і багато інших.
Титул «Жінка року» видання присудило актрисі Сандрі Баллок. Журнал обгрунтував свій вибір тим, що 2010-й склався для неї неоднозначно і виявився дуже насиченим як у професійному, так і в особистому плані.

Так, у березні вона отримала премію «Оскар», проте незабаром після цього в неї розладналося особисте життя — акторка розлучилася з чоловіком Джессі Джеймсом, якого викрили в подружній зраді. Незадовго до того, як пара офіційно оформила розлучення, Сандра усиновила хлопчика з Нового Орлеана. У серпні Баллок визнали найвисокооплачуванішою актрисою Голлівуду.
Президент США Барак Обама з дружиною Мішель названі головним подружжям країни. У рейтинг потрапили Анджеліна Джолі й Бред Пітт — як «Гламурні батьки року», та акторка Наталі Портман — як «Перлина екрана». Крім того, у списку значаться чилійські гірники, колишній губернатор Аляски Сара Пейлін, засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг (котрого журнал The Time назвав «Людиною року») і засновник сайта Wikileaks Джуліан Ассанж, а також актор Мел Гібсон — як антигерой (за скандальний розрив зі своєю коханою Оксаною Григор’євою).

СПИСОК НАЙПОПУЛЯРНІШИХ РІЗДВЯНИХ ПІСЕНЬ
Британський новинний сайт Сontactmusic, що спеціалізується на музиці, склав рейтинг різдвяних пісень, які найчастіше завантажують, повідомляє lenta.ru. За результатами дослідження, різдвяною піснею-переможницею досі лишається сингл групи Wham! — Last Christmas. Вона датується 1984 роком і є однією з найвідоміших композицій групи. Last Christmas зуміла піднятися на другий рядок британського хіт-параду, але її досить прохолодно зустріли в США. Там вона не увійшла до першої десятки жодного чарту Billboard.
На другому місці — композиція All I Want For Christmas Is You Мерайї Кері. Сингл випущено 1994 року, ця пісня також увійшла до альбому Merry Christmas.
На третьому місці — пісня White Christmas Бінга Кросбі, на четвертому — Do They Know It's Christmas гурту Band Aid, а замикає першу п'ятірку Джон Леннон із Happy Xmas (War Is Over).
У топ-10 найзатребуваніших різдвяних пісень також увійшли (з шостого до десятого місця): Елвіс Преслі — Blue Christmas, Кріс Рі — Driving Home For Christmas, Елвіс Преслі — Santa Claus Is Back In Town, Елвіс Преслі — White Christmas і Джекі Чун — Everyday Is Christmas.

BON JOVI— НАЙУСПІШНІШІ ГАСТРОЛЕРИ
Американська рок-група Bon Jovi стала найуспішнішим гастролером 2010 року. За підрахунками журналу Billboard, колектив Джона Бон Джові заробив на концертній діяльності 146 507 388 доларів. Усього в межах туру на підтримку альбому The Circle гурт зіграв 69 концертів, які відвідали 1 591 154 особи, повідомляє tsn.ua.
Друге місце посіли ірландці U2, які заробили на турі, присвяченому платівці No Line On The Horizon, 131 502 369 доларів. Група дала 22 концерти.
Замикають трійку лідерів австралійці AC/DC — вони заробили на турі на підтримку альбому Black Ice 122 633 027 доларів (28 концертів, 1 155 998 відвідувачів).
Подальший список найуспішніших гастролерів 2010 року за даними Billboard виглядає так: Lady GaGa — 116 227 987 дол., Black Eyed Peas — 81 579 114 дол., Джеймс Тейлор і Керол Кінг — 62 326 410 дол., Eagles — 62 166 344 дол., Metallica — 61 947 556 дол., Dave Matthews Band — 61 247 906 дол. і Пол Маккартні — 55 760 403 дол.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙСТАРІШИЙ У СВІТІ РЕЖИСЕР ПРЕДСТАВИВ НОВУ РОБОТУ
  • ЦИФРОВА ФОТОГРАФІЯ-2010
  • СУД ПОСМЕРТНО ПОМИЛУВАВ ЗНАМЕНИТОГО МУЗИКАНТА
  • ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС ПІДГОТУВАЛА ПЛАТІВКУ
  • ЗНІМУТЬ 3D-ФІЛЬМ ПРО CIRQUE DU SOLEIL
  • VOGUE ПІДБИВ СТИЛЬНИЙ ПІДСУМОК
  • НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ФІЛЬМИ ТА СЕРІАЛИ
  • ЛЮК БЕССОН ЕКРАНІЗУЄ БІОГРАФІЮ АУН САН СУ ЧЖІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».