Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КАМПАНІЯ ПРОТИ САНТА-КЛАУСІВ
Асоціація св. Боніфація, заснована 1849 року для надання допомоги католикам в областях Німеччини, де переважає протестантське населення, почала кампанію за відновлення адекватного шанування св. Миколая Чудотворця, закликавши створити «зони, вільні від «різдвяного діда», повідомляє Catholic World News.

«Різдвяний дід» — німецький аналог Санта-Клауса англосаксонських країн або Діда Мороза у СНД. На жаль, останнім часом його сприймають як неодмінний атрибут комерційної реклами, покликаної підвищити рівень продажу товарів у переддень Різдва.
Згадана асоціація має намір запобігти комерціалізації свята Різдва й повернути добру пам'ять про св. Миколая Чудотворця як помічника і захисника всіх стражденних, котрий вчить людей творити добро, любити ближнього і піклуватися про нього.

БРАНКА ІНОПЛАНЕТЯН ВИДАЛА КНИГУ ПРО СВОЇ ПРИГОДИ
Американський фотограф Кім Карлсберг видала ілюстровану книгу про інопланетян, в основу якої покладено її власні спогади про контакти з прибульцями, а також свідчення інших людей, повідомляє tsn.ua. Видання, що одержало назву The Art of Close Encounters (Мистецтво зближення), містить чимало цікавих історій і 150 ілюстрацій.
За словами Карлсберг, уперше вона побачила НЛО 1988 року, й відтоді регулярно спілкувалася з представниками позаземних цивілізацій. Фотограф також стверджує, що її багато разів викрадали прибульці, й вона навіть народила кількох дітей позаземного походження.
Кім спілкувалася з людьми, котрі пережили подібні пригоди, тому вирішила створити своєрідну ілюстровану енциклопедію, що розповідає про інопланетян. Авторка зазначила, що в контакт із землянами вступає багато видів прибульців (понад 20) і всі вони докладно описані в її книжці. Вона вважає, що насправді інопланетяни не мають нічого проти людей і не хочуть заподіяти їм шкоду.
«Просто вони дивні для нас, надто чужі, тому земляни сприймають їх як ворогів», — наголосила Карлсберг.
Книгу The Art of Close Encounters можна замовити на офіційному сайті видавництва Close Encounters Publishing. Вартість ілюстрованого збірника — близько 35 дол.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».