Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЗАБРАЛА ТРИ НАГОРОДИ З ЄВРОПЕЙСЬКОГО MTV
У Мадриді відбулася урочиста церемонія вручення щорічних нагород європейського MTV, повідомляє lenta.ru. Найбільшу кількість призів отримала Lady Gaga, котра перемогла в номінаціях «Найкраща співачка», «Найкращий поп-виконавець» і «Найкраща пісня» (Bad Romance). Загалом її висували на здобуття п'яти нагород музичного телеканалу за 2010 рік.

Кеті Перрі, що також претендувала на перемогу в п'яти номінаціях, одержала нагороду лише за «Найкраще відео» — California Gurls. З-поміж інших володарів нагород європейського MTV опинилися: Джастін Бібер, що переміг у двох номінаціях, зокрема «Найкращий співак»; Linkin Park — «Найкращий концертний виступ»; Thirty Seconds to Mars — «Найкращий рок-виконавець» і Paramore — «Найкращий альтернативний виконавець».
Крім того, нагороди MTV отримали Емінем, якого назвали найкращим хіп-хоп виконавцем, і Енріке Іглесіас — найкращий іспаномовний співак. Найкращим новим артистом стала співачка Кеша, а нагороду за світовий концертний тур одержала група Tokio Hotel. Почесна нагорода «Всесвітня ікона MTV» дісталася гурту Bon Jovi.
У межах церемонії оголосили і володаря нагороди в категорії «Найкращий європейський артист», у якій змагалися переможці регіональних відбіркових турів, ним став представник Італії Марко Менгоні.
Щорічна церемонія вручення нагород європейського MTV — найбільший захід музичного телеканалу, що відбувається за межами США. Її щороку проводять у різних містах Європи. Нині нагороди європейського MTV вручено в 17-й раз.

ІЗ ВІДЕОКЛІПА ДЖЕКСОНА THRILLER ЗРОБЛЯТЬ ФІЛЬМ ЖАХІВ
Найславетніший відеокліп усіх часів покладуть в основу повнометражної стрічки. За цю відповідальну справу візьметься режисер Кенні Ортега, котрий нещодавно зняв документально-музичний фільм «Майкл Джексон: От і все», повідомляє 24tv.com.ua.
Ортега обіцяє, що стрічка збереже весь настрій культового кліпа. Сценарій писатиме Джеремі Гарелік, автор комедійної мелодрами «Розлучення по-американському».
Відеокліп Thriller побачив світ 1983 року. Його творець — режисер Джон Лендіс. Надихаючись власним фільмом «Американський перевертень у Лондоні», він зняв для Джексона 14-хвилинний музичний кліп, який називав не кліпом, а короткометражкою. 2006-го Thriller потрапив до Книги рекордів Гіннеcса як найуспішніше музичне відео.
також у паперовій версії читайте:
  • НА КІНОФЕСТИВАЛІ ПЕРЕМОГЛА СТРІЧКА ПРО ЕВТАНАЗІЮ
  • У ЛОНДОНІ ОБРАЛИ ЖІНКУ РОКУ
  • ОЧОЛИЛА АМЕРИКАНСЬКИЙ ХІТ-ПАРАД BILLBOARD
  • НАЙВПЛИВОВІШІ ПЕРСОНИ ГОЛЛІВУДУ
  • НОВИЙ РОМАН УМБЕРТО ЕКО
  • ДІ КАПРІО ПЕРЕВТІЛИТЬСЯ НА СЕРІЙНОГО ВБИВЦЮ
  • ДОКТОР ГАУС ОЗВУЧИТЬ РІЗДВЯНУ КАЗКУ
  • РІКІ МАРТІН ВИПУСКАЄ АВТОБІОГРАФІЧНУ КНИГУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».