Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НАЙНЕБЕЗПЕЧНІШІ ЗНАМЕНИТОСТІ В ІНТЕРНЕТІ
Відома американська акторка Кемерон Діаз очолила щорічний рейтинг знаменитостей, чиї імена найчастіше використовують зловмисники для залучення користувачів на шкідливі сайти, повідомляє lenta.ru. Список найнебезпечніших зірок у Інтернеті склала антивірусна компанія McAfee.

На другому місці опинилася бразильська супермодель Жизель Бюндхен. Третій рядок займає Бред Пітт. На четвертому місці — бразильська модель Адріана Ліма. Небезпечну п'ятірку замикає актриса Дженніфер Лав Хьюітт. За нею йдуть актриса Ніколь Кідман, кіноактор Том Круз, німецька модель Хайді Клум, а також актриси Пенелопа Крус і Анна Пакуін.
Зловмисники і автори вірусів регулярно використовують лінки з іменами знаменитостей для перенаправлення їх на сайти зі шкідливими програмами. Це можуть бути як обіцянки показу фотографій і відеозаписів знаменитостей, так і розкриття подробиць їхнього життя.

«ЕМІ» ВТРЕТЄ ВИГРАЛИ «БОЖЕВІЛЬНІ»
У Лос-Анджелесі відбулася 62-га церемонія вручення телевізійної премії «Емі», повідомляє агентство Associated Press. Її вперше з 1976 року транслювали на всю територію США.
Нагороду в категорії «Найкращий драматичний серіал» утретє поспіль одержали «Божевільні». У цій номінації також були представлені такі серіали як «Залишитися живим», «У всі тяжкі», «Декстер», «Хороша дружина» і «Справжня кров».
Найкращим комедійним серіалом визнано «Американську сімейку». На цю нагороду претендували «Офіс», «Пісня», «Стримай свій ентузіазм», «Cестра Джекі» і «30 потрясінь».
Премію в номінації «Найкращий драматичний актор» вручили Брайану Кренстону за роль вчителя хімії Волтера Вайта в серіалі «Пуститися берега». Цю нагороду присуджують акторові третій рік поспіль. Найкращою драматичною актрисою стала Кіра Седжвік, яка зіграла в серіалі «Шукач».
Нагороду за кращу комедійну роль одержали актор Джим Парсонс, котрий зіграв Шелдона Купера у «Теорії Великого вибуху» та актриса Еді Фалько, що зіграла в серіалі «Cестра Джекі».
Приз за режисуру драматичних серіалів присуджено англійцеві Стіву Шиллу.
Американська телевізійна академія нагородила преміями ветерана Голлівуду 88-річну Бетті Вайт та Ніла Патріка Харріса як найкращих акторів, запрошених у серіал на один епізод.
Серед американських реаліті-шоу перемогу отримав конкурс «Найкращий шеф-кухар». Його 13 разів висували на здобуття «Емі» і цього разу оцінили вище, ніж проекти «Американський ідол», «Танці з зірками» і «Проект «Подіум».

ПЕРШИЙ МУЛЬТИК-МІЛЬЯРДЕР
Мультфільм «Історії іграшок: Велика втеча 3D» від Pixar став першим мультфільмом в історії кінематографа, що зібрав у прокаті понад мільярд доларів, повідомляє 24tv.com.ua. Нині збори картини становлять 1,012 млрд.
Настільки високі збори обумовлено дорогими квитками, в тому числі у звичайних кінотеатрах, по всьому світу. Однак за відвідуваністю «Історія» поки поступається таким анімаційним стрічкам як «Шрек-2», «У пошуках Немо» і «Король Лев».
Третя «Історія іграшок» стала сьомим фільмом за всю історію кінематографа, який подолав мільярдний бар'єр. Зараз сімка найбільш комерційно успішних фільмів виглядає так: «Аватар» (2,751 млрд дол.), «Титанік» (1,843 млрд), «Володар перснів: Повернення короля» (1,119 млрд), «Пірати Карибського моря: Скриня мерця» (1,066 млрд.), «Аліса в Країні чудес» (1,024 млрд), «Історія іграшок-3» (1,012 млрд), «Темний лицар» (1,001 млрд).
Сюжет «Історії» будується навколо іграшок під проводом Базза і Вуді, котрі втікають з дитячого садка, куди вони потрапили після того, як Енді, їхній хазяїн, поїхав до коледжу.
також у паперовій версії читайте:
  • НОВА ПЛАТІВКА IRON MAIDEN НА НАЙВИЩИХ СХОДИНКАХ СВІТОВИХ ЧАРТІВ
  • МЕРИЛІН МОНРО ОЧОЛИЛА ТОП НАЙВИДАТНІШИХ БІЛЯВОК
  • СТАРТУВАВ «РОСІЙСЬКИЙ ШОКОЛАД»
  • ДЖЕСІКА АЛЬБА ЗНІМАТИМЕТЬСЯ У «ДІТЯХ ШПИГУНІВ-4»
  • АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ ЗАЦІКАВИЛАСЯ БОСНІЄЮ
  • ВІТАС ПОТРАПИТЬ ДО КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕССА
  • ДАСТІН ХОФФМАН ЗНОВУ ЗІГРАЄ ФАКЕРА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».