Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ДІВЧИНКА ЗАВОЮВАЛА КРАЇНУ ОПЕРНОЮ АРІЄЮ
Десятирічну Джекі Іванко з Пенсільванії (США) після її виступу на конкурсі «Америка шукає таланти» порівняли зі Сьюзан Бойл — так вона вразила глядачів і суддів своїм голосом, повідомляє NEWSru.ua. Дівчинка виконала арію O mio babbino caro Джакомо Пуччіні. Всі в студії, разом із суддями, аплодували їй стоячи.
«Це один із найнезвичайніших виступів, який я будь-коли бачив на цьому шоу»,— сказав один суддя.

Джекі була однією з 12 учасників, які виступали того вечора на шоу. Вона пройшла туди завдяки YouTube: всі учасники мали викласти свої відео на цей сервіс. Четверо з них змагатимуться за мільйон доларів і контракт на виступ у Лас-Вегасі ще з 20 учасниками.
Нагадаємо: шотландська домогосподарка Сьюзан Бойл торік у листопаді випустила дебютну платівку I Dreamed a Dream. У квітні цього року Міжнародна федерація звукозаписувальної індустрії визнала цей диск таким, який найбільше продавали у 2009 році.

РОББІ ВІЛЬЯМС ОДРУЖИВСЯ
Співак Роббі Вільямс одружився з давньою подругою, американською актрисою Айде Філд. На весілля було запрошено 75 родичів і друзів. Церемонія відбулася у лос-анджелеському маєтку Вільямса і коштувала молодим 12 млн доларів, повідомляє NEWSru.ua.
«Роб щасливий, таким я його ніколи в житті не бачив»,— сказав батько співака Піт Конуей, котрий приїхав із такої нагоди до США з Англії.
Роббі пообіцяв дружині кинути курити. Актриса турецького походження вважає, що схильність батьків до нікотину здатна зашкодити здоров'ю майбутньої дитини.
До одруження пара, яка зустрічалася з травня 2006-го і жила у цивільному шлюбі з минулого року, підписала договір про розділення майна і відступних у випадку розлучення.
За інформацією журналістів, статок Вільямса оцінюють у 80 млн фунтів стерлінгів, сюди також входять маєток у графстві Вілтшир вартістю 8,5 млн, яхта за дев'ять мільйонів і колекція дорогих машин і мотоциклів.
У 31-літньої Філд були підстави для хвилювання. За даними преси, 36-річний Вільямс за характером не схильний зв'язувати себе зобов'язаннями на все життя, тому тричі скасовував одруження. Воно до останнього моменту перебувало під питанням і цього разу.
Зазначимо, що не так давно Роббі Вільямс об'єднався з групою Take That, у якій колись почалася його запаморочлива кар'єра. Диск, котрий вийде в листопаді, стане першою спільною роботою п'яти виконавців за останні 15 років.

НАЙДОРОЖЧИЙ ТЕЛЕАКТОР
Х'ю Лорі визнали найвисокооплачуванішим актором у американських багатосерійних телевізійних драмах, повідомляє 24tv.com.ua. Його гонорар за зйомки одного епізоду «Доктора Хауса» становить 400 тис. дол.
На другому місці опинилися зайняті в серіалі «Закон і порядок: Спеціальний корпус» актори Марішка Харгіта і Крістофер Мелоні. Кожен із них отримує за один епізод 395 тис. дол.
Третій рядок у рейтингу посів Девід Карузо. За зйомки однієї серії «CSI: Маямі» йому платять 375 тис. дол.
Цікаво, що за зйомки у комедійних серіалах у США платять більше, ніж за драми. Наприклад, актор Чарлі Шин за один епізод комедії «Два з половиною чоловіки» одержує 1,25 млн дол.
також у паперовій версії читайте:
  • РЕЖИСЕР «ТИТАНІКА» ЗАНУРИВСЯ НА ДНО БАЙКАЛУ
  • ЗНІМАТИМЕТЬСЯ У ВЛАСНОМУ БІОГРАФІЧНОМУ ФІЛЬМІ
  • НОВА ЗІРКА НА АЛЕЇ СЛАВИ У ГОЛЛІВУДІ
  • U2 ЗНОВУ НА СЦЕНІ
  • ФІЛЬМ ЖАХІВ УСІХ ЧАСІВ
  • НАЙКРАЩИЙ У БОЙОВИКАХ
  • ОНУКА ЕЛВІСА ПРЕСЛІ ЗІГРАЄ В «БОЖЕВІЛЬНОМУ МАКСІ-4»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».